Νίκος Ζελιαναίος

Πλίμουθ και Στέρλινγκ Άλμπιον!

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - 15:19

Τα παιχνίδια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας δεσπόζουν στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ και έχω ξεχωρίσει τον άσσο της Πλίμουθ στην Λιγκ 1 Αγγλίας ενώ από εκεί και πέρα θα ρισκάρω και στον άσσο της Στέρλινγκ Άλμπιον στο πρωτάθλημα της Β΄ Σκωτίας!

Πλίμουθ και Στέρλινγκ Άλμπιον!

463. Πλίμουθ – Τσέλτεναμ 1 (1,72)

Πλίμουθ και Τσέλτεναμ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε εξ’ αναβολής ματς της 31ης αγωνιστικής στην Λιγκ 1 Αγγλίας και όλα τα δεδομένα συνηγορούν υπέρ του άσσου. Η Πλίμουθ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί την άνοδό της στην Τσάμπιονσιπ είτε μέσω των πλέι οφ (θέσεις 3-6) είτε απευθείας μέσω των δύο πρώτων θέσεων. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και έχει σημειώσει 5 σερί νίκες ενώ γενικότερα έχει σημειώσει 9 νίκες και 2 ήττες στα 11 τελευταία της παιχνίδια από τις 29 Ιανουαρίου και μετά! Η Τσέλτεναμ από την άλλη πλευρά είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Η ομάδα του Μίκαελ Νταφ είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας και έχει μεγάλη διαφορά τόσο από την ζώνη του υποβιβασμού όσο και από την προνομιούχο εξάδα. Η Πλίμουθ είναι πολύ δυνατή στο γήπεδό της με 12 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες και απεναντίας η Τσέλτεναμ εκτός έδρας μετρά 3 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες. Στις 26 Δεκεμβρίου 2021 Τσέλτεναμ – Πλίμουθ 0-2. Γενικότερα η Πλίμουθ έχει σημειώσει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα στα τελευταία 10 παιχνίδια της (πρωταθλήματος) με την Τσέλτεναμ, εντός και εκτός έδρας από τις 6 Απριλίου 2013 και μετά. Υπό αυτό το πρίσμα ο άσσος με απόδοση 1,72 έχει πρώτη τύχη!

504. Στέρλινγκ Άλμπιον – Άλμπιον Ρόβερς 1 (1,80)

Η Στέρλινγκ Άλμπιον αντιμετωπίζει την Άλμπιον Ρόβερς σε εξ’ αναβολής ματς της 26ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2 Σκωτίας και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Στέρλινγκ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς στο ενεργητικό της και η Άλμπιον Ρόβερς βρίσκεται στην 9η θέση με 28 βαθμούς. Η Στέρλινγκ βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο νίκες και μία ήττα στα τρία τελευταία της ματς ενώ η Άλμπιον Ρόβερς δεν έχει σταυρώσει νίκη στα έξι τελευταία της ματς από τις 26 Φεβρουαρίου και μετά με τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στις 28/08/21 Στέρλινγκ Άλμπιον – Άλμπιον Ρόβερς 2-1. Γενικότερα η Στέρλινγκ Άλμπιον έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα έξι τελευταία της ματς κόντρα στην Άλμπιον Ρόβερς, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 2 Νοεμβρίου 2019 και μετά. Επίσης η Στέρλινγκ μετρά 9 νίκες (1 στο Κύπελλο), 2 ισοπαλίες και 1 ήττα σε σύνολο 12 εντός έδρας αγώνων κόντρα στην Άλμπιον Ρόβερς από τις 20/09/2003 και μετά. Ο άσσος με απόδοση 1,80 αξίζει το ρίσκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr