Νίκος Ζελιαναίος

Φαβορί η Μόντζα!

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 - 15:12

Η Μόντζα αντιμετωπίζει την Άσκολι σε ματς για την 33η αγωνιστική στην Β Ιταλίας και επιζητά τη νίκη που θα την διατηρήσει ζωντανή στο... κόλπο για μια θέση στα πλέι οφ!

Φαβορί η Μόντζα!

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό της Μόντζα με την Άσκολι για την 33η αγωνιστική στον… μαραθώνιο της Β Ιταλίας και όπου φαβορί η γηπεδούχος Μόντζα. Η ομάδα του Τζιοβάνι Στρόπα είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας και φλερτάρει ακόμη και με την απευθείας άνοδο αφού βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από την 2η θέση που οδηγεί στα σαλόνια του Καμπιονάτο. Η Άσκολι είναι στην 7η θέση και διεκδικεί την άνοδο μέσω των πλέι οφ αλλά απέναντι στην Μόντζα δύσκολα μπορεί να έχει τύχη. Η Μόντζα έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και έχει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας αφού μέσα στο «Μπριαντέο» έχει σημειώσει 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 μόλις ήττες με 31-13 γκολ. Η Άσκολι έχει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς και δεν παρέχει… εμπιστοσύνη. Στο περσινό αντίστοιχο ματς στις 22/12/20 Μόντζα – Άσκολι 2-0! Ο άσσος με απόδοση 1,78 αξίζει το ρίσκο.

739. Μόντζα – Άσκολι 1 (1,78)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr