Νίκος Ζελιαναίος

Μπολόνια και Βαγιεκάνο!

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 - 14:18

Η Μπολόνια στο Καμπιονάτο και η Ράγιο Βαγιεκάνο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αξίζουν το ρίσκο στο σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Μπολόνια και Βαγιεκάνο!

Μπολόνια και Σαμπντόρια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο καταληκτικό ματς της 32ης αγωνιστικής στο Καμπιονάτο. Η Μπολόνια πήρε ισοπαλία 0-0 από την Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική αλλά δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία ματς. Οι παίκτες παίζουν και για τον προπονητή τους, τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς που ταλαιπωρείται με χημειοθεραπείες (αμφίβολος). Η Σαμπντόρια έχει μία νίκη και τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς αλλά στο γήπεδο της Μπολόνια έχει άσχημες αναμνήσεις με έξι σερί ήττες από την σεζόν 2015-16 και μετά! Με νίκη η Μπολόνια θα “καθαρίσει” την παραμονή. Ο άσσος με απόδοση 2,08 αξίζει το ρίσκο!

1266. Μπολόνια – Σαμπντόρια 1 (2,08)

Ράγιο Βαγιεκάνο και Βαλένθια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ματς με το οποίο κλείνει η αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Ράγιο Βαγιεκάνο παραμένει χωρίς νίκη από τις 2 Ιανουαρίου και μετά με 3 ισοπαλίες και 8 ήττες ενώ η Βαλένθια παραμένει αήττητη στα 5 τελευταία της ματς με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στην τελευταία τους συνάντηση στο “Βαγιέκας” στις 6/04/19 Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαλένθια 2-0! Η Βαγιεκάνο έχει 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες εντός έδρας και ο άσσος με απόδοση 2,17 αξίζει το ρίσκο.

1267. Βαγιεκάνο – Βαλένθια 1 (2,17)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr