Νίκος Ζελιαναίος

Μίλαν και Μπασακσεχίρ!

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 12:25

Τελική ευθεία στα περισσότερα πρωταθλήματα του πλανήτη και η Μίλαν θα παίξει τα… ρέστα της για νίκη κόντρα στην Αταλάντα ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και στην Τουρκία με την Μπασακσεχίρ.

Μίλαν και Μπασακσεχίρ!

Δύο στροφές πριν το φινάλε στο Καμπιονάτο και η Μίλαν παίζει ουσιαστικά τους κόπους μιας χρονιάς στο “Σαν Σίρο” κόντρα στην Αταλάντα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι με δύο νίκες κόντρα σε Αταλάντα και Σασουόλο (εκτός) θα κατακτήσει το «σκουντέντο» για 19η φορά στην ιστορία της και για πρώτη από το 2011. Η Μίλαν είναι με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας αφού παραμένει αήττητη στα τελευταία 14 παιχνίδια της με 9 νίκες και 5 ισοπαλίες από τις 23 Ιανουαρίου 2022 και μετά. Η Αταλάντα έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα επτά προηγούμενα παιχνίδια της και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στις 3/10/21 Αταλάντα – Μίλαν 2-3. Η ομάδα του Μπέργκαμο θα παραταχθεί χωρίς τους επιθετικούς Καμπέζας και Ίλισιτς ενώ νοκ άουτ είναι και οι αμυντικοί Τολόι (αρχηγός), Σκαλβίνι και Πετζέλα.

Στην γειτονική Τουρκία απομένουν επίσης δύο αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία της σεζόν 2021-22 και η Μπασακσεχίρ αντιμετωπίζει στο Γκιρεσούν την ομώνυμη ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει ζωντανή στο κόλπο για έξοδο στην Ευρώπη. Η ομάδα του Εμρέ Μπελόζογλου διανύει περίοδο φόρμας με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία της ματς και εύκολα ή δύσκολα αναμένω να πάρει τους βαθμούς της νίκης καθώς η νεοφώτιστη Γκιρεσουνσπόρ είναι παντελώς αδιάφορη. Στο ματς του πρώτου γύρου στις 21/12/21 Μπασακσεχίρ – Γκιρεσουνσπόρ 3-1.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μίλαν – Αταλάντα 1 (1,70)

Γκιρεσουνσπόρ – Μπασακσεχίρ 2 (1,87)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr