Νίκος Ζελιαναίος

Η ώρα της Λίβερπουλ!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 13:25

Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα και χωρίς δεύτερη σκέψη θα ποντάρω υπέρ της Λίβερπουλ ενώ “βλέπω” να σκοράρει και ο Μο Σαλάχ. Επίσης θα παίξω και τον άσσο της Σάο Πάολο στην Α Βραζιλίας.

Η ώρα της Λίβερπουλ!

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν την 67η κούπα στο Τσάμπιονς Λιγκ (Κύπελλο Πρωταθλητριών) σήμερα το βράδυ στο Παρίσι και θα ρισκάρω στον άσσο της Λίβερπουλ, η οποία στις 27 Μαΐου 1981 στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης στο Παρίσι (σύμπτωση;) επικράτησε 1-0 με γκολ του Κένεντι στο 81΄ και κατέκτησε τον τίτλο. Οι δύο φιναλίστ έχουν συναντηθεί συνολικά 8 φορές και έχουν σημειώσει τα εξής αποτελέσματα: 4 νίκες η Ρεάλ Μαδρίτης, 3 νίκες η Λίβερπουλ και μία ισοπαλία. Η Ρεάλ στον δρόμο για τον τελικό απέκλεισε δύο ομάδες της Αγγλίας, στα προημιτελικά την Τσέλσι στην παράσταση και στα ημιτελικά την Μαν. Σίτι επίσης στην παράταση. Η Λίβερπουλ ηττήθηκε 3-1 από την Ρεάλ στον τελικό του Κιέβου το 2018 αλλά από τότε έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση. Ο Μο Σαλάχ με 8 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και 23 στην Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να σημειώσει γκολ σήμερα το βράδυ και μαζί με τους Μανέ (16 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 στο Τσάμπιονς Λιγκ) και Ντιόγκο Ζότα (21 γκολ σε 54 ματς φέτος) θα οδηγήσουν την ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας στην κατάκτηση του τροπαίου!

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό της Σάο Πάολο με την Σεαρά για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας και όπου φαβορί φυσικά η γηπεδούχος Σάο Πάολο. Η ομάδα του Ροτζέριο Σένι είναι βασική διεκδικήτρια του τίτλου και φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η Σάο Πάολο παραμένει αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες (μετρά και 6 σερί Goal-goal) ενώ στην αντίπερα όχθη η Σεαρά δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία της ματς με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Σάο Πάολο έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία της εντός έδρας ματς με την Σεαρά από τις 31/07/2010 και μετά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης 1 (2,07)

Σάο Πάολο – Σεαρά 1 (1,62)

Να σκοράρει ο Σαλάχ (Λίβερπουλ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr