Νίκος Ζελιαναίος

Νότιγχαμ και Ρόζενμποργκ!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 12:55

Αρκετές οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι και θα ψάξω την τύχη μου με την Νότιγχαμ Φόρεστ και την Ρόζενμποργκ…

Νότιγχαμ και Ρόζενμποργκ!

Χάντερσφιλντ και Νότιγχαμ συγκρούονται στον αγώνα της χρονιάς στο “Γουέμπλεϊ” στο Λονδίνο με έπαθλο την άνοδο στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. H ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο θα βάλει στα ταμεία της 200 εκ. Λίρες (225 εκ. Δολάρια)! Ο τελικός είναι νοκ άουτ με παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί. Την απευθείας άνοδο από την Τσάμπιονσιπ πήραν η Φούλαμ ως πρωταθλήτρια και η Μπόρνμουθ ως 2η. Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα παίξει στον πρώτο της τελικό των πλέι οφ, αφού είχε αποκλειστεί τρεις φορές στα ημιτελικά τη δεκαετία του 2000. Οι “χωριάτες” αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας από την σεζόν 2007-08 και μετά, δηλαδή 14 σερί σεζόν! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη (ιδιοκτήτης) παίζει τους κόπους μιας χρονιάς και τον πιο σημαντικό αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της στο ναό του Γουέμπλει. Η Νότιγχαμ έχει πολύ βαριά φανέλα 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης στην κατοχή της. Στα 11 τελευταία της ματς μετρά 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ο Τζόνσον με 16 γκολ φέτος μπορεί να την οδηγήσει στη νίκη – άνοδο.

Στην Α Νορβηγίας η δράση συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής εκεί όπου θα ρισκάρω στο διπλό της Ρόζενμποργκ επί της Βαλερένγκα. Η ομάδα από το Τροντχάϊμ δεν έχει ξεκινήσει καλά με 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα και δεν έχει κανένα περιθώριο αποτυχίας αφού ήδη βρίσκεται 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Η Βαλερένγκα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση με 3 ήττες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 4 ματς και δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Το διπλό με απόδοση 2,67 είναι πρόκληση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ 2 (2,12)

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2 (2,67)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr