Νίκος Ζελιαναίος

Σημεία για… ξενύχτι!

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 15:22

Δύσκολο σε πρόβλεψη το σημερινό κουπόνι και θα ξενυχτίσω για να περιμένω τον άσσο της Σάντος στην Α Βραζιλίας και τον άσσο του Σολτ Λέικ στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ.

Σημεία για… ξενύχτι!

Η Σάντος αντιμετωπίζει την Μπραγκαντίνο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στην Α Βραζιλίας και έχει καλή τύχη για νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ιστορική ομάδα από το Σάο Πάολο βρίσκεται στην 8η θέση και δεν έχει κανένα περιθώριο αποτυχίας αν θέλει να παραμείνει ζωντανή στην μάχη για την έξοδό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες (οι έξι πρώτες θέσεις). Η Σάντος έχει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία της ματς κόντρα σε Ατλέτικο Παραναένσε (2-2 εκτός) Ιντερνασιονάλ (1-1 εντός), Ατλέτικο Μινέϊρο (1-1 εκτός) και Ζουβεντούδε (2-1 εκτός) ενώ συνεχίζει στο Κόπα Σουνταμερικάνα και στο Κύπελλο Βραζιλίας. Η Σάντος διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με τους Λεονάρντο (5 γκολ), Μπαπτιστάο (2 γκολ), Ζανόσελο (2 γκολ), Γκουλάρτ, Λούκας Μπράγκα, Ζούλιο, Μαϊκό και σία ενώ μέσα στο “Βίλα Μπελμίρο” είναι ανταγωνιστική με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα (10-4 γκολ). Η Μπρακαντίνο έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα εκτός έδρας ενώ γενικότερα μετρά 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες στα τελευταία της 8 ματς από τις 9 Μαϊου και μετά. Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι στις 10/11/21 Σάντος – Μπραγκαντίνο 2-0!

Δεύτερη επιλογή ο άσσος του Σολτ Λέικ επί του Σαν Χοσέ στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ. Η ομάδα του Πάμπλο Μαστροένι είναι άτρωτη εντός έδρας με 5 νίκες και 1 ισοπαλία ενώ γενικότερα έχει σημειώσει 3 νίκες και 1 ήττα στα τελευταία 4 ματς εντός και εκτός έδρας από τις 14/05 και μετά. Στην αντίπερα όχθη το Σαν Χοσέ δεν έχει σημειώσει νίκη στα τρία τελευταία του ματς και εκτός έδρας δεν παρέχει εμπιστοσύνη καθώς δεν έχει καταφέρει να γευτεί την χαρά της επιτυχίας και σε 7 εξορμήσεις έχει 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Υπό αυτές τις συνθήκες ο άσσος έχει καλή τύχη!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΑΝΤΟΣ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ 1

ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr