Νίκος Ζελιαναίος

Πληρώνει η Μπόκα Τζούνιορς!

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 - 15:08

Δύσκολη υπόθεση η πρόβλεψη στο σημερινό πρόγραμμα αλλά θα ξενυχτήσω για να περιμένω τον άσσο της Μπόκα Τζούνιορς επί της Ουνιόν Σάντα Φε στο πρωτάθλημα της Αργεντινής...

Πληρώνει η Μπόκα Τζούνιορς!

Στην Αργεντινή η δράση συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής και θα ρισκάρουμε στον τον άσσο της Μπόκα Τζούνιορς επί της Ουνιόν Σάντα Φε στο περίφημο «Λα Μπομπονέρα».

Η ομάδα του Σεμπαστιάν Μπατάλια αριθμεί τρεις νίκες και μία ήττα σε τέσσερα ματς και μάλιστα στα δύο τελευταία της ματς έχει σημειώσει 8 γκολ! Από την άλλη πλευρά η Ουνιόν έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες και δεν δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Η Ουνιόν έχει άσχημη ψυχολογία αφού την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 5-1 από την Ρίβερ Πλέιτ.

Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση καθώς η Μπόκα Τζούνιορς έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία εντός και εκτός έδρας από τις 15 Μαρτίου 2016 και μετά.

Ο Μπατάλια θα κρατήσει στον πάγκο ορισμένους από τους βασικούς του παίκτες αφού ακολουθεί το πρώτο ματς της φάσης των "16" του Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Κορίνθιανς αλλά ακόμη και έτσι είναι το φαβορί.

Η Μπόκα Τζούνιορς είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις και ο άσσος με απόδοση 1,75 δύσκολα μπορεί να «σπάσει».

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr