Νίκος Ζελιαναίος

Σημεία από την Σκανδιναβία!

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 14:28

Οι αγώνες από τα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι και έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα με την Ρανχάϊμ, την Σάντνες και την Τρέλεμποργκ…

Σημεία από την Σκανδιναβία!

Δύσκολη υπόθεση η πρόβλεψη στο κουπόνι της Δευτέρας αλλά παρόλα αυτά θα παίξω μια τριάδα με καλή τύχη και σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Αρχή με την Β Νορβηγίας και το διπλό της Ρανχάϊμ επί της Κονγκσβίνγκερ για την 12η αγωνιστική. Η Ρανχάϊμ βρίσκεται σε φοβερή φόρμα και συγκεκριμένα παραμένει αήττητη στα τελευταία της έξι ματς με 5 νίκες και 1 ισοπαλία ενώ στον αντίποδα η Κόνγκσβινγκερ δεν πείθει και έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Ρανχάϊμ παραμένει άτρωτη εκτός έδρας με 4 νίκες και 1 ισοπαλία και με την απόδοση του διπλού στο 2,40 (μέσος όρος στο εξωτερικό) θα ήταν ατόπημα εκ μέρους μου να την αγνοήσω.

Συνέχεια με τον άσσο της Σάντνες επί της Ράουφος επίσης στην Β Νορβηγίας. Η Σάντνες μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 4 τελευταία ματς και η Ράουφος εκτός έδρας δεν έχει σταυρώσει νίκη με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Σάντνες έχει σημειώσει 3 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς με την Ράουφος από τις 11/05/16 και μετά. Γενικότερα, εντός και εκτό έδρας, η Σάντνες μετρά 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα σε 8 ματς από την σεζόν 2016 και μετά.

Τέλος με τον άσσο της Τρέλεμποργκ επί της Νόρμπι για την 12η αγωνιστική στην Β Σουηδίας. Η Τρέλεμποργκ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα στα 5 τελευταία της ματς και μάλιστα προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Χάλμσταντ. Από την άλλη πλευρά η Νόρμπι έχει 2 ήττες στα 3 τελευταία της ματς και 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς. Στο περισνό αντίστοιχο ματς στις 1/04/21 Τρέλεμποργκ – Νόρμπι 2-1. Σημειώστε ότι η Τρέλεμποργκ παραμένει αήττητη στα 6 τελευταία της ματς κόντρα στη Νόρμπι με απολογισμό 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες από τις 6 Ιουλίου 2014 και μετά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΡΑΝΧΑΪΜ 2

ΣΑΝΤΝΤΕΣ – ΡΑΟΥΦΟΣ 1

ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ - ΝΟΡΜΠΙ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr