Νίκος Ζελιαναίος

Ταμείο με τις Ελληνικές ομάδες!

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 14:41

Οι πρώτοι αγώνες του Β προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ κλέβουν την παράσταση και θα εμπιστευθώ τις Ελληνικές ομάδες σε ένα δελτίο διημέρου, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ!

Ταμείο με τις Ελληνικές ομάδες!

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη της Ευρώπης και συγκεκριμένα αντιμετωπίζει στην Χάϊφα (Ισραήλ) την ομώνυμη ομάδα στο πρώτο από τα δύο ματς που θα κρίνουν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια κλάση ανώτεροι, υπερτερούν σε όλους τους τομείς και είναι και πολύ πιο έμπειροι. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, η ομάδα έχει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια με ορισμένες χρήσιμες προσθήκες (Καμαρά, Βρσάλικο, Ζίνκερναγκελ) και εκτιμώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση της Τετάρτης. Η εικόνα στα φιλικά ματς προετοιμασίας (2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες) δεν ήταν και τόσο καλή αλλά άλλο πράγμα τα φιλικά και άλλο πράγμα το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μακάμπι είχε 2 φιλικές ήττες από Μαλίν και Φίτεσε και το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε (στα πέναλτι) από την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Σούπερ Καπ Ισραήλ. Ολυμπιακός και Μακάμπι Χάϊφα είχαν συναντηθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2002-03 και η Μακάμπι είχε κάνει την έκπληξη (3-0 και 3-3). Ο Ολυμπιακός έχει έξτρα κίνητρο για να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό αυτό και με την απόδοση του διπλού στο 2,40 θα ήταν ατόπημα εκ μέρους μου να τον αγνοήσω!

Στο δελτίο μου θα βάλω και το διπλό του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει την Πέμπτη το βράδυ (19:30) στην Σόφια (στο Γκεόργκι Ασπαρούχοφ) την Λέφσκι στο πρώτο ματς του Β προκριματικού γύρου στο Κόνφερενς Λιγκ και επιδιώκει σκορ πρόκρισης. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε 1-0 την Σταντάρ Λιέγης (9 Ιουλίου) και 4-0 τον Παναιτωλικό (15 Ιουλίου) στα δύο τελευταία φιλικά της ματς. Από την άλλη η Λέφσκι Σόφιας έχει δύο επίσημα ματς στα πόδια της. Στις 9 Ιουλίου ηττήθηκε 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στις 16 Ιουλίου διέλυσε 5-0 την Σπαρτάκ Βάρνα. Ο ΠΑΟΚ στην περσινή, πρώτη διοργάνωση έφθασε μέχρι τα προημιτελικά και το εμπόδιο της Λέφσκι φέτος φαντάζει χαμηλό για τα δικά του δεδομένα. Ο Δικέφαλος ενισχύθηκε με τους επιθετικούς Νάρεϊ, Τόμας και Κουαλιάτα και θα πάρει τη νίκη από το πρώτο ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2

ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ – ΠΑΟΚ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.