Νίκος Ζελιαναίος

Μονπελιέ, Σλόβαν Λίμπερετς και Μπαρτσελόνα!

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 13:29

Ο πλανήτης κινείται σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς σήμερα και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με την Μονπελιέ στο Σαμπιονά, την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία και την Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν…

Μονπελιέ, Σλόβαν Λίμπερετς και Μπαρτσελόνα!

Αρχή με Σαμπιονά και το παιχνίδι Μονπελιέ – Οσέρ για την 3η αγωνιστική. Η Μονπελιέ νίκησε 3-2 εντός έδρας την Τρουά στην πρεμιέρα και ηττήθηκε 5-2 από την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν την προηγούμενη αγωνιστική. Η νεοφώτιστη Οσέρ ηττήθηκε 4-1 από την Λιλ την 1η αγωνιστική και στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Ανζέ. Η Μονπελιέ είναι παραδοσιακά ισχυρή στο “λα Μοσόν” και απέναντι στην Οσέρ έχει πολύ καλή παράδοση με αήττητο σερί που κρατά από την σεζόν 1991-92! Συγκεκριμένα η Μονπελιέ έχει σημειώσει 7 νίκες και 8 ισοπαλίες σε σύνολο 15 εντός έδρας αγώνων με την Οσέρ από τις 26/10/1991 και μετά!

Στην Τσεχία θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική και θα εμπιστευτώ την Σλόβαν Λίμπερετς στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Σέσκε Μπουντεγιόβιτσε. Η τελευταία νίκησε την Παρντούμπιτσε 2-0 εκτός έδρας στην πρεμιέρα και στη συνέχεια είχε δύο εντός έδρας ματς κόντρα σε Σπάρτα Πράγας και Σλοβάτσκο με μία ήττα (0-2) και μία ισοπαλία (2-2) αντίστοιχα. Η Λίμπερετς νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Σπάρτα Πράγας την 1η αγωνιστική και στη συνέχεια διέλυσε 5-1 την Τέπλιτσε εντός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Παρντούμπιτσε. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Λίμπερετς μετρά έξι νίκες (1 στο Κύπελλο) και δύο ισοπαλίες στα τελευταία 8 εντός έδρας παιχνίδια της με την Μπουντεγιόβιτσε από τις 5/11/2011 και μετά.

Τέλος με το διπλό της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο “Ανοέτα”. Η Μπάρτσελόνα έχει ενισχυθεί και η παρουσία του Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης την καθιστικά άκρως επικίνδυνη. Ο Τσάβι δεν έχει καμία σχέση με τους προκατόχους του στον πάγκο και φέτος έχει στην διάθεσή του καλύτερο ρόστερ σε σχέση με πέρσι. Βέβαια στην πρεμιέρα κόλλησε στο 0-0 με την Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά ήταν άτυχη αφού κυριάρχησε και έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες. Η Σοσιεδάδ νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Κάντιθ στην πρεμιέρα ωστόσο απέναντι στην Μπαρτσελόνα έχει κάκιστες αναμνήσεις. Η Μπαρτσελόνα νίκησε 2 φορές πέρσι την Σοσιεδάδ, με σκορ 4-2 εντός έδρας και με σκορ 1-0 εκτός έδρας. Γενικότερα η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη στα τελευταία 12 παιχνίδια με την Σοσιεδάδ, εντός και εκτός έδρας, με απολογισμό 10 νίκες και 2 ισοπαλίες από τις 27/11/16 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΟΣΕΡ 1

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΣΕΣΚΕ ΜΠΟΥΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ 1

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr