Νίκος Ζελιαναίος

Με Γιουβέντους και Λίβερπουλ!

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 13:40

Η Γιουβέντους στο Καμπιονάτο και η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ακλόνητα φαβορί στο σημερινό πρόγραμμα. Η Γιουβέντους μετρά 7 σερί νίκες επί της Σαμπντόρια ενώ η Λίβερπουλ μετρά 5 νίκες και 3 ισοπαλίες στα 8 τελευταία ματς με την Μάν. Γιουνάϊτεντ!

Με Γιουβέντους και Λίβερπουλ!

Δεύτερη αγωνιστική στο Καμπιονάτο και η «μεγάλη κυρία» αντιμετωπίζει στο «Λουίτζι Φεράρις» την Σαμπντόρια σε ένα ματς όπου είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στην πρεμιέρα η Σαμπντόρια ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από την Αταλάντα και δεν έπεισε ενώ από την άλλη πλευρά η Γιουβέντους επικράτησε 3-0 της Σασουόλο χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και θέλει να επανέλθει στην κορυφή και να αφήσει πίσω της την περσινή 4η θέση. Η Γιουβέντους διαθέτει ένα γαλαξία αστέρων στο ρόστερ της, δηλαδή τους Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς, Κουαρδάδο, Λοκατέλι, ΜακΚίνι, Μπονούτσι, Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο, Πογκμπά κλπ. και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τη νίκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γιουβέντους μετρά επτά σερί νίκες (μία στο Κύπελλο), εντός και εκτός έδρας, σε βάρος της Σαμπντόρια από τις 18/12/19 και μετά. Το διπλό έχει μεγάλη τύχη.

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και όλα τα δεδομένα συνηγορούν υπέρ του διπλού. Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ απογοητεύει, στην πρεμιέρα ηττήθηκε 2-1 μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» από την Μπράϊτον και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την Μπρέντφορντ εκτός έδρας. Η Λίβερπουλ επίσης δεν έχει ξεκινήσει καλά. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Φούλαμ στο «Γκρέιβεν Κότατζ και στη συνέχεια αναδείχθηκε και πάλι ισόπαλή 1-1 με την Κρίσταλ Πάλλας στο «Άνφιλντ». Ο Κλοπ τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και η επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις είναι ζήτημα χρόνου. Η Λίβερπουλ έχει πάρει τον… αέρα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ τα τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα παραμένει αήττητη στα τελευταία 8 ματς (για το πρωτάθλημα), ανεξαρτήτως έδρας, με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πέρσι στις 24/10/21 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 0-5 και στις 19/04/22 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ 4-0.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σαμπντόρια – Γιουβέντους 2

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Λίβερπουλ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr