Νίκος Ζελιαναίος

Γουλβς, Μπλάκμπερν και Καραμπάκ!

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 15:09

Χαμός στο πρόγραμμα της Τρίτης με τα παιχνίδια από τον δεύτερο γύρο στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και τους αγώνες ρεβάνς της φάσης των πλέι οφ στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με την Γουλβς, την Μπλάκμπερν και την Καραμπάκ!

 

Γουλβς, Μπλάκμπερν και Καραμπάκ!

Αρχή με το παιχνίδι Γουλβς – Πρέστον στο «Μολινό» για τον Β γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να δικαιολογήσω την προτίμησή μου στον άσσο. Η Γουλβς είναι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και η Πρέστον είναι ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Οι «Λύκοι» έχουν μία ισοπαλία και δύο ήττες σε τρία ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα ηττήθηκαν δύσκολα εκτός έδρας από Λιντς (2-1) και Τότεναμ (1-0) και αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως γκολ στο εντός έδρας ματς με την Φούλαμ. Η ομάδα του Μπρούνο Λάγκε θέλει μια νίκη για να φτιάξει την ψυχολογία της και το ματς με την Πρέστον αποτελεί ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Η Πρέστον έχει σημειώσει μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες στην Τσάμπιονσιπ αλλά απέναντι στην Γουλβς δύσκολα μπορεί να έχει τύχη. Σημειώστε ότι η Γουλβς μετρά 3 νίκες και 1 ήττα στα τελευταία 4 εντός έδρας ματς με την Πρέστον από τις 11 Ιανουαρίου 2014 και μετά!

Δεύτερη επιλογή και πάλι από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και συγκεκριμένα θα παίξω το διπλό της Μπλάκμπερν επί της Μπράντφορντ Σίτι. Η Μπλάκμπερν είναι δύο κατηγορίες ανώτερη αφού αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ ενώ η Μπράντφορντ αγωνίζεται στην Λιγκ 1. Η ομάδα του Γιον Τόμασον είναι ανώτερη σε όλα, διαθέτει πολύ καλύτερους παίκτες και έχει 3 νίκες σε 5 ματς φέτος στην Τσάμπιονσιπ. Μπλάκμπερν και Μπράντφορντ συναντήθηκαν για τελευταία φορά την σεζόν 2017-18 στην Λιγκ 1 Αγγλίας και η Μπλάκμπερν επικράτησε και στα δύο ματς, με σκορ 1-0 εκτός έδρας και με σκορ 2-0 εντός έδρας. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 39 φορές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας και η Μπλάμπερν μετρά 21 νίκες έναντι 11 της Μπράντφορντ.

Τέλος θα κλείσω την πρόταση μου με το διπλό της Καραμπάκ επί της Βικτόρια Πλζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ (πλέι οφ). Στο πρώτο ματς στο Μπακού την περασμένη εβδομάδα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 αλλά η Καραμπάκ κυριάρχησε με 64%-36% κατοχή μπάλας, 12-5 τελικές προσπάθειες για γκολ και 3-2 κόρνερ. Η ομάδα του Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ έχει αποκλείσει τις Λεχ Πόζναν (0-1 και 5-1), Ζυρίχη (3-2 και 2-2) και Φερεντσβάρος (1-1 και 3-1) ενώ η Βικτόρια Πλζεν είχε πολύ πιο εύκολο δρόμο κόντρα σε Ελσίνκι (2-1 και 5-0) και Σέριφ Τιρασπόλ (2-1 και 2-1). Η Καραμπάκ διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ με τους Βαντζί, Καντί, Ζουμπίρ, Γιάνκοβιτς, Οβούσου, Όζομπιτς, Ρίτσαρντ και με το διπλό στην τιμή του 3,50 (μέσος όρος) αποτελεί πρόκληση που αξίζει το ρίσκο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΟΥΛΒΣ – ΠΡΕΣΤΟΝ 1

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 2

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΚΑΡΑΜΠΑΚ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr