Νίκος Ζελιαναίος

Λυών, Παναθηναϊκός και Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ!

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 02:47

Πανδαισία με σπουδαίους αγώνες στο πρόγραμμα της Κυριακής και θα ρισκάρω σε μια τριάδα με την Λυών, τον Παναθηναϊκό και την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ...

Λυών, Παναθηναϊκός και Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ!

Στο Σαμπιονά η δράση συνεχίζεται με τα ματς της 4ης αγωνιστικής και έχω ξεχωρίζει το διπλό της Λυών επί της Ρεμς. Η τελευταία απογοητεύει και μετά από τρία ματς παραμένει χωρίς νίκη με δύο ήττες στα ματς με Μαρσέϊγ (4-1) και Κλερμόν (2-4) και μία ισοπαλία (1-1 με το Στρασβούργο). Απεναντίας η Λυών έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο και συγκεκριμένα έχει σημειώσει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Αζαξιό (2-1) και Τρουά (4-1). Η ομάδα του Πίτερ Μποσζ διαθέτει πολύ καλύτερο έμψυχο δυναμικό και απέναντι στην Ρεμς εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Η Λυών διαθέτει εξαιρετική επίθεση με τους Τέτε (3 γκολ) και Λακαζέτ (2 γκολ) και αξίζει το ρίσκο.

Δεύτερη αγωνιστική στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ και θα εμπιστευθώ τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δοκιμάζεται στο «Γεντι Κούλε» κόντρα στον ΟΦΗ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς άφησε καλές εντυπώσεις στη ρεβάνς με την Σλάβια Πράγας (1-1) αλλά και στην πρώτη αγωνιστική με τον Ιωνικό (1-0) και οι μεταγραφές των Βέρμπιτς, Σποράρ, Τσέριν, Γκάνεα, Μπερνάρντ, Μάγκνουσον τον ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς το βασικό τους δίδυμο στην άμυνα (Σένκεφελντ και Μάγκνουσον) αλλά ακόμη και έτσι μπορούν να πάρουν τη νίκη. Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 3-1 από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα και δεν… έπεισε!

Στο Βέλγιο θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική και θα τολμήσω στον άσσο της Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ επί της Άντερλεχτ. Η Ουνιόν έχει σημειώσει δύο νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς κόντρα σε Σαρλερουά (1-0) και Κορτράικ (2-1) ενώ η Άντερλεχτ έχει μία ήττα (1-0 από την Σερκλ Μπριζ) και μία νίκη (3-0 την Σεντ Τρούιντεν) σε δύο εκτός έδρας ματς. Η Άντερλεχτ είναι κουρασμένη αφού προέρχεται από τον αγώνα ρεβάνς με την Γιούνγκ Μπόις στο Κόνφερενς Λιγκ την Πέμπτη το βράδυ. Σημειώστε ότι πέρσι η Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ νίκησε τέσσερις φορές (!) την Άντερλεχτ και συγκεκριμένα την νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 και 3-1 και εκτός έδρας με σκορ 3-1 και 2-0.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΡΕΜΣ – ΛΥΩΝ 2

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΓΚΙΛΟΥΑΖ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.