Νίκος Ζελιαναίος

Ολυμπιακός, Μπεσίκτας και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 12:39

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας και θα παίξω μια τριαδούλα με τον Ολυμπιακό, την Μπεσίκτας και την Ατλέτικο Μαδρίτης…

Ολυμπιακός, Μπεσίκτας και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Δεύτερη αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ και ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι όπου εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Στην πρεμιέρα ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 στον Βόλο με την ομώνυμη ομάδα ενώ ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο έτοιμος αφού λόγω Ευρώπης έχει δώσει πολύ περισσότερα ματς και μετά την αλλαγή στον πάγκο (Κορμπεράν αντί Μαρτίνς) παρουσιάζεται βελτιωμένος. Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι στις 26/09/21 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-2. Γενικότερα ο Ολυμπιακός διατηρεί εξαιρετική παράδοση στην Τρίπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε σύνολο εννέα αγώνων από την 1η Νοεμβρίου 2014 και μετά.

Συνέχεια με τον άσσο της Μπεσίκτας επί της Σίβασπορ σε ματς για την 4η αγωνιστική στην Α Τουρκίας. Η Μπεσίκτας διέλυσε με σκορ 4-1 την Καραγκουμρούκ την προηγούμενη αγωνιστική και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα του Βαλεριέν Ισμαέλ έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία και δείχνει ικανή να επανέλθει στην ελίτ μετά την περσινή κακή σεζόν όπου τερμάτισε στην 6η θέση και έμεινε εκτός Ευρώπης. Από την άλλη πλευρά η Σίβασπορ απογοητεύει. Στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη (2 ισοπαλίες και 1 ήττα) ενώ στην Ευρώπη προέρχεται από οδυνηρό αποκλεισμό από την Μάλμε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και συγκεκριμένα με δύο ήττες, 3-1 στην Σουηδία και 2-0 στην Τουρκία την περασμένη Πέμπτη. Στα παραπάνω προσθέστε ότι η Μπεσίκτας έχει δύο σερί εντός έδρας νίκες επί της Σίβασπορ, πέρσι με σκορ 2-1 και πρόπερσι με σκορ 3-0.

Τέλος με το παραδοσιακό ντέρμπι Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μεστάγια», στο καταληκτικό ματς της 3ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Βαλένθια νίκησε 1-0 την Χιρόνα στην πρεμιέρα και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο την προηγούμενη αγωνιστική. Η Ατλέτικο Μαδρίτης διέλυσε 3-0 εκτός έδρας την Χετάφε αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από την Βιγιαρεάλ. H ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει περιθώριο για δεύτερη σερί αποτυχία, διαθέτει καλύτερο ρόστερ με τους Γκριεζμάν, Ζοά Φέλιξ, Καράσκο, Κόκε, Βίτσελ, Λεμάρ, Ροντρίγκο ντε Πολ, Λιορέντε, Κορέα, Κούνια κλπ. και εύκολα ή δύσκολα αναμένω να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Αξίζει να σημειώσω ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει αήττητη στα 15(!) τελευταία παιχνίδια της με την Βαλένθια, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 8/03/2015 και μετά με απολογισμό 9 νίκες και 6 ισοπαλίες!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2

Μπεσίκτας – Σίβασπορ 1

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.