Νίκος Ζελιαναίος

Τριάδα με καλή τύχη!

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:49

Η Γαλατασαράι στην Α Τουρκίας και η Τορίνο στο Καμπιονάτο έχουν καλή τύχη στο σημερινό πρόγραμμα ενώ από εκεί και πέρα θα τολμήσω και στοι διπλό της Γκέτεμποργκ που προσφέρεται με απόδοση 3,00. Η πρώτη φιλοξενεί την Γκαζιαντέπ του… γνωστού μας από την θητεία του στην Ελλάδα Έρολ Μπουλούτ και η δεύτερη υποδέχεται την Λέτσε.

Τριάδα με καλή τύχη!

Μιάλμπι και Γκέτεμποργκ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Α Σουηδίας και θα ρισκάρω στο διπλό για τους παρακάτω λόγους. Η Μιάλμπι έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Η Γκέτεμποργκ έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της και εκτός έδρας έχει πέντε νίκες και ισάριθμες ήττες σε δέκα ματς. Στο περσινό αντίστοιχο ματς στις 24/10/21 Μιάλμπι – Γκέτεμποργκ 1-3. Η Γκέτεμποργκ νίκησε 2-0 την Σίριους στο τελευταίο της παιχνίδι με δύο γκολ του μεγάλου Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώην άσσος του Παναθηναϊκού έχει φθάσει αισίως τα 11 γκολ και μπορεί να οδηγήσει την Γκέτεμποργκ σε μια ακόμη επιτυχία.

Η Γαλατασαράι είχε την υπεροχή με 57% κατοχή μπάλας, 13-10 τελικές προσπάθειες και 5-2 κόρνερ αλλά έμεινε στο 0-0 με την Τραμπζονσπόρ. Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα ενώ όλα της τα ματς είναι No Goal & Under. Οι νεοαποκτηθέντες επιθετικοί Μέρτενς (Νάπολι) και Σεφέροβιτς (Μπενφίκα) ήρθαν για να κάνουν την διαφορά αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν βοηθήσει. Αντίθετα εξαιρετική δουλειά κάνουν οι μέσοι Τορέιρα και Ολιβέρια που ήρθαν από Άρσεναλ και Πόρτο αντίστοιχα. Εκτός μάχης ο μέσος Μίντσο (ήρθε από την Αλκμάαρ). Η Γκαζιαντέπ του γνωστού μας Έρολ Μπουλούτ επιβεβαίωσε ότι είναι ομάδα έδρας και διέλυσε με σκορ 5-2 την Αντάλιασπορ με τον Ζοάo Φιγκεϊρέδο να κάνει την υπέρ της διαφορά με χατ τρικ. Η Γκαζιαντέπ παραμένει αήττητη με 3 νίκες και 1 ισοπαλία και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μετρά 2 σερί Over και Goal-goal. O Φιγκεϊρέδο έφθασε τα 4 γκολ. Πολύ καλή δουλειά από τον μεσοεπιθετικό Λαζάρ Μάρκοβιτς (2 ασίστ) αλλά και από τους Πέκχαρτ (1 γκολ), Μαξίμ (1 γκολ) κα Μάρκο Γέφτοβιτς (1 γκολ). Πέρσι είχε τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην Τουρκία με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 15 ήττες!

Η Τορίνο ηττήθηκε 3-1 στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα την περασμένη Πέμπτη και γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα πέρσι και δείχνει ότι κάτι ανάλογο μπορεί και φέτος, παρά το ότι καθυστέρησε να ενισχυθεί και μάλιστα δεν το έκανε σε ικανοποιητικό βαθμό. Πολύ τρέξιμο και ένταση χαρακτηρίζουν το παιχνίδι της, τα περιθώρια βελτίωσης είναι εξόχως σημαντικά. Εκτός δράσης οι Μίραντσουκ (ε. 1/1), Ζίμα (α.), δύσκολα ο Σινγκό (α. 3/0), ενοχλήσεις ο Ράντονιτς (μ. 3/1).Η Λέτσε κοίταξε στα μάτια τη Νάπολι και πήρε με το σπαθί της τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Μάρκο Μπαρόνι αφού είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-1 με την Έμπολι. Πάντως ακόμη δεν έχε γευτεί την χαρά της νίκης καθώς τις δύο πρώτες αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες κόντρα σε Ίντερ (1-2) και Σασουόλο (1-0).

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΙΑΛΜΠΙ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ 2

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ 1

ΤΟΡΙΝΟ – ΛΕΤΣΕ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr