Νίκος Ζελιαναίος

Λυών, Λίβερπουλ και Τότεναμ!

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:53

Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ μονοπωλούν το… στοιχηματικό ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα και θα ψάξω την τύχη μου με το διπλό της Λίβερπουλ και τον άσσο της Τότεναμ ενώ από εκεί και πέρα καλή τύχη έχει και το διπλό της Λυών στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Σαμπιονά κόντρα στην Λοριάν…

Λυών, Λίβερπουλ και Τότεναμ!

Το παιχνίδι Νάπολι – Λίβερπουλ στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» κλέβει την παράσταση στον Α Όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, η Λίβερπουλ έχει προβάδισμα νίκης αφού τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην διοργάνωση και φθάνει στα ημιτελικά και στον τελικό. Πέρσι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πήρε την πρώτη θέση στον Β όμιλο κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο και Μίλαν, με το απόλυτο έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και 17-6 γκολ και κάτι ανάλογο αναμένεται και φέτος. Η πώληση του Μανέ στην Μπάγερν δεν την επηρεάζει δεδομένου ότι στο ρόστερ της υπάρχουν πολλές λύσεις με τους Λουίς Ντίαζ, Ντιόγκο Ζότα, Μοχάμεντ Σαλάχ, Χάρβεϊ Έλιοτλ Ντάργουιν Νούνιεζ, Καρβάλιο και Ρομπέρτο Φιρμίνιο. Η Νάπολι έχει αποδυναμωθεί αφού έχασε εμβληματικούς παίκτες, τους Μέρτενς, Μιλίκ, Ινσίνιε, Κουλιμπαλί και Φαμπιάν Ρουίζ και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα έχει δύσκολο έργο στον πάγκο για να καλύψει τα κενά τους. Η Λίβερπουλ είναι ανώτερη σε όλα και με το διπλό στην τιμή του 2,00 θα ήταν ατόπημα εκ μέρους μου να την αγνοήσω!

Η Λυών αντιμετωπίζει την Λοριάν εκτός έδρας σε εξ’ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης αφού έχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από την αντίπαλό της. Η Λυών έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και συγκεκριμένα μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία με 14-4 γκολ. Εξίσου καλά έχει ξεκινήσει και Λοριάν που μετρά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα αλλά παρόλα αυτά δεν είναι ομάδα που μπορεί να… κοιτάξει στα μάτια τη Λυών. Στο περσινό αντίστοιχο ματς στις 4 Μαρτίου 2022 Λοριάν – Λυών 1-4. Η Λυών διαθέτει επίθεση φωτιά με τους Τετέ (4 γκολ), Λακαζέτ (3 γκολ), (Εκαμπί (3 γκολ), Ντεμπελέ (2 γκολ) και στην καλή της μέρα μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα!

Η Τότεναμ υποδέχεται την Μαρσέϊγ στο Λονδίνο στο εναρκτήριο παιχνίδι της στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα στον 4ο όμιλο και είναι το φυσιολογικό φαβορί για τη νίκη αφού υπερτερεί σε όλα της Γαλλικής ομάδας. Η Τότεναμ με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ και με πέντε νίκες και μία ήττα σε έξι ματς οδηγεί μόνη πρώτη την κούρσα της βαθμολογίας και μάλιστα ο Χάρι Κέιν έχει σημειώσει ήδη 5 γκολ. Η Μαρσέϊγ από την άλλη πλευρά έχει ξεκινήσει επίσης πολύ δυνατά με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στο Σαμπιονά αλλά άλλο πράγμα το πρωτάθλημα και άλλο πράγμα το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τότεναμ είναι πολύ πιο έμπειρη σε αυτό το επίπεδο, διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ της (Ρικαρλίσον, Κέιν, Κουλουσέφσκι, Σον, Πέρισιτς, Μπετανκουρ, Μπισουμά, Χόϊμπεργκ, Έμερσον, Ρομέρο κλπ.) και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους βαθμούς της νίκης.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λοριάν – Λυών 2

Νάπολι – Λίβερπουλ 2

Τότεναμ – Μαρσέϊγ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr