Νίκος Ζελιαναίος

Σημεία από τον Βορρά!

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:39

Η KFUM Όσλο στη Β Νορβηγίας και η Γκέτεμποργκ στην Α Σουηδίας έχουν καλή τύχη για νίκες στο σημερινό πρόγραμμα…

Σημεία από τον Βορρά!

Η KFUM Όσλο αντιμετωπίζει την Κόνγκσβινγκερ στο πλαίσιο της 24η αγωνιστικής στην Β Νορβηγίας θα ρισκάρω στο διπλό για τους παρακάτω λόγους. Η KFUM διανύει περίοδο εξαιρετική φόρμας και παραμένει αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια της με έξι νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα της πρωτεύουσας της Νορβηγίας βρίσκεται στην 2η και τελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην άνοδο και δεν έχει περιθώριο αποτυχία. Η Κόνγκσβινγκερ έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία επτά ματς και δεν θα παραδοθεί εύκολα αλλά η KFUM Όσλο θα βρει ένα τρόπο να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Εξάλλου εκτός έδρας είναι πολύ αξιόπιστη με 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ διατηρεί και καλή παράδοση. Στο τελευταίο τους παιχνίδι στο συγκεκριμένο γήπεδο στις 4/10/20 Κόνγκσβινγκερ – KFUM Όσλο 1-2 και στο ματς του πρώτου γύρου στις 23/05/022 KFUM Όσλοο – Κονγκσβίνγκερ 1-0!

Η Γκέτεμποργκ αντιμετωπίζει την Χέλσινμποργκ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στην Α Σουηδίας και αναμένεται να επιβεβαιώσει το σημείο του άσσου αφού έχει το πλεονέκτημα της έδρας, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και έχει και μεγάλο κίνητρο για να παραμείνει ζωντανή στο κόλπο για έξοδο στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα η Γκέτεμποργκ βρίσκεται στην 5η θέση, τέσσερις βαθμούς μακριά από την 3η προνομιούχο θέση και δεν έχει περιθώριο αποτυχίας. Η ομάδα του Μίκαελ Στάρε προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Σίριους (2-0) και Μιάλμπι (1-4) ενώ γενικότερα έχει πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια της από τις 25/07/22 και μετά. Η Χέλσινμποργκ απογοητεύει, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει δύο σερί ήττες από την Μιάλμπι με σκορ 1-0 εντός έδρας και από την Βάρναμο με σκορ 3-2 εκτός έδρας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γκέτεμποργκ διατηρεί… πελατειακές σχέσεις με την Χέλσινμποργκ και συγκεκριμένα έχει σημειώσει 10 νίκες και 1 ισοπαλία στα 11 τελευταία ματς, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 6/07/2014 και μετά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κονγκσβίνγκερ - KFUM Όσλο 2

Γκέτεμποργκ – Χέλσινμποργκ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr