Νίκος Ζελιαναίος

Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπόκα Τζούνιορς!

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:23

Πανδαισία αγώνων στο πρόγραμμα της Τετάρτης και έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα με το διπλό της Σεββίλης και τον άσσο της  Ρεάλ Μαδρίτης ενώ θα ξενυχτίσω για να περιμένω το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς στο πρωτάθλημα της Αργεντινής…

Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπόκα Τζούνιορς!

Αρχή με το διπλό της Σεβίλλης επί της Κοπεγχάγης στην Δανία για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα για τον 7ο όμιλο. Η Κοπεγχάγη ηττήθηκε 3-0 από την Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα και η Σεβίλλη επίσης ηττήθηκε με σκορ 4-0 από την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». H Κοπεγάχη βρίσκεται σε κακή κατάσταση με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και μάλιστα το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε 2-1 από την Οντένσε εκτός έδρας. Η πώληση του Μπιελ στον Ολυμπιακό την αποδυνάμωσε αφού ο Ισπανός μεσο-επιθετικός είχε κομβικό ρόλο στην ομάδα (6 γκολ). Η Σεβίλλη ξεκίνησε άσχημα στην Πριμέρα με τρεις ήττες και μια ισοπαλία αλλά στο τελευταίο της ματς (10/09) νίκησε με σκορ 3-2 την Εσπανιόλ και έδειξε ότι συνέρχεται. Η Σεβίλλη έχει βαριά φανέλα, είναι η ομάδα με τα περισσότερα Κύπελλα ΟΥΕΦΑ/Γιουρόπα Λιγκ στην ιστορία (6) και διαθέτει πολύ καλύτερο έμψυχο δυναμικό με τους Λαμέλα, Ίσκο, Τόρες, Εν Νεσίρι, Φερνάντο, Ακούνα, Τζόρνταν, Καρμονά, Σάλας, Ράκιτιτς, Νιανζού κλπ. Το διπλό προσφέρεται στο 2,20 (μέσος όρος στο εξωτερικό) και αξίζει το ρίσκο.

Συνέχεια με τον άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φιλοξενεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Λειψία για την 2η αγωνιστική στον 6ο όμιλο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκίνησε με νίκη 3-0 επί της Σέλτικ στην Γλασκόβη τις υποχρεώσεις της και έδειξε με το καλημέρα ότι θα είναι το αφεντικό στον όμιλο. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι διέλυσε με σκορ 4-1 την Μαγιόρκα στο τελευταίο της παιχνίδι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν την περασμένη Κυριακή και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση. Γενικότερα η «Βασίλισσα» πορεύεται αήττητη φέτος με επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ και Σούπερ Καπ Ευρώπης. Στην αντίπερα όχθη η Λειψία απογοήτευσε στην πρεμιέρα και υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Σαχτάρ Ντόνετσκ με σκορ 4-1 ενώ και στην Μπουντεσλίγκα δεν πείθει με δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες. Το περασμένο Σάββατο νίκησε 3-0 την Ντόρτμουντ και έδειξε σημάδια ανάκαμψης στο ντεμπούτο του νέου της τεχνικού Μάρκο Ρόζε αλλά ακόμη και έτσι δύσκολα μπορεί να απειλήσει την κάτοχο του τίτλου. Οι Μπενζεμά, Λούκας και Μιλιτάο είναι εκτός μάχης αλλά το οπλοστάστιο του Αντσελότι είναι γεμάτο με… υπέρ-όπλα.

Η Μπόκα Τζούνιορς αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Λανούς στο πλαίσιο της 19ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής στην Αργεντινή και με την απόδοση του διπλού στο 2,42 θα ήταν ατόπημα εκ μέρους μου να την αγνοήσω. Η Μπόκα έχει τρομερό ηθικό μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Ρίβερ Πλέιτ την περασμένη Κυριακή στο «Μπομπονέρα», νίκη που την διατήρησε ζωντανή στο «κόλπο» του τίτλου αφού μείωσε την διαφορά της από την κορυφή στους δύο μόλις βαθμούς. Η Μπόκα Τζούνιορς παραμένει αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια της με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες ενώ στον αντίποδα η Λανούς απογοητεύει με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες στα τελευταία εννέα ματς από τις 25 Ιουλίου και μετά. Η Μπόκα παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία της ματς κόντρα στη Λανούς με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η ομάδα του Ούγκο Ιμπάρα είναι ανώτερη σε όλα και το διπλό στην τιμή 2,42 είναι πρόκληση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κοπεγχάγη – Σεβίλλη 2

Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία 1

Ατλέτικο Λανούς – Μπόκα Τζούνιορς 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr