Νίκος Ζελιαναίος

Ολυμπιακός και Μπόκα Τζούνιορς!

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 - 12:30

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καραμπάκ σήμερα το βράδυ (22:00) στο... καμίνι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιυρόπα Λιγκ και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Μίτσελ και τους παίκτες του ενώ και η Μπόκα Τζούνιορς επιδιώκει μόνο νίκη κόντρα στην Χιμνάσια Λα Πλάτα για να παραμείνει σε θέση ισχύος για τον τίτλο στην Αργεντινή...

 

Ολυμπιακός και Μπόκα Τζούνιορς!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Καραμπάκ στο «Γέωργιος Καραϊσκάκης» την Πέμπτη το βράδυ (22:00) για την 3η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με ήττα 2-1 από τη Ναντ στην Γαλλία στις 8 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια στις 15 Σεπτεμβρίου ηττήθηκαν 3-1 εντός έδρας από την Φράϊμπουργκ. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς και 1-5 γκολ και δεν έχει κανένα περιθώριο αποτυχίας αν θέλει να έχει αξιώσεις για πρόκριση. Ο Ολυμπιακός έχει καλό προηγούμενο κόντρα σε ομάδες από το Αζεςρμπαϊτζάν και συγκεκριμένα στην περσινή διοργάνωση αντιμετώπισε τη Νέφτσι Μπακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο ματς στις 21 Ιουλίου 2021 Ολυμπιακός – Νέφτσι Μπακού 1-0 και στις 28 Ιουλίου 2021 Νέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός 0-1. Από την άλλη πλευρά η Καραμπάκ βρέθηκε για πρώτη και μοναδική φορά στην Ελλάδα το 2016 και εκείνη τη σεζόν (2016/17) αντιμετώπισε τον τον ΠΑΟΚ στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ όπου και ηττήθηκε 1-0 στην Τούμπα. Ο Μίτσελ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού σε Ευρωπαϊκό ματς στην δεύτερη θητεία του και αυτό αναμένεται να έχει ευεργετικό ρόλο στην απόδοση της ομάδας. Εξάλλου με τον Μίτσελ στον πάγκο ο Ολυμπιακός την διετία 2013-15 κατέγραψε πολύ μεγάλες επιτυχίες στα Κύπελλα Ευρώπης!

Η Μπόκα Τζούνιορς αντιμετωπίζει την Χιμνάσια Λα Πλάτα για την 23η αγωνιστική στην Α Αργεντινής και χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Ούγκο Ιμπάρα νίκησε 1-0 την Βέλεζ Σάρσφιλντ την περασμένη Κυριακή και συμπλήρωσε 11 ματς αήττητη με απολογισμό οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες και σε συνδυασμό με την ήττα της Ατλέτικο Τουκουμάν από την Πατρονάτο (2-1) βρέθηκε για πρώτη φορά στη σεζόν στην κορυφή της βαθμολογίας, πέντε μόλις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Χιμνάσια βρίσκεται στην 5η θέση και μαθηματικά έχει και αυτή ελπίδες για τον τίτλο αλλά επί της ουσίας πολύ δύσκολα μπορεί να ελπίζει αφού μπροστά της έχει τις Ουρακάν, Ράσινγκ Κλουμπ, Ατλέτικο Τουκουμάν και Μπόκα Τζούνιορς. Η Χιμνάσια εξάλλου δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία της ματς και απέναντι στην Μπόκα έχει και άσχημη παράδοση. Το διπλό με απόδοση 2,62 είναι πρόκληση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ολυμπιακός – Καραμπάκ 1

Χιμνάσια Λα Πλάτα – Μπόκα Τζούνιορς 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.