Νίκος Ζελιαναίος

Τριάδα με καλή τύχη!

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 14:51

Επιλογές κάθε λογής και για όλα τα… γούστα στο σημερινό πρόγραμμα και έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα που έχει καλή τύχη και συγκεκριμένα θα παίξω την Ίντερ στο Καμπιονάτο, την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο και την Μπεσίκτας στην Τουρκία...

Τριάδα με καλή τύχη!

Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Σασουόλο για στο εναρκτήριο ματς της 9ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να δικαιολογήσουμε την προτίμησή μας στο διπλό. Η Ίντερ έχει ξεκινήσει άσχημα με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ήττες και δεν έχει περιθώριο για άλλη αποτυχία. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι νίκησε 1-0 την Μπαρτσελόνα την περασμένη Τρίτη και έδειξε ότι… συνέρχεται. Η Σασουόλο έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες αλλά δεν είναι καμία υπερδύναμη και απέναντι στην Ίντερ δεν έχει καλές αναμνήσεις. Βλέπετε η Ίντερ έχει τρεις σερί νίκες μέσα στο «Αλμπέρτο Μπράλια» από τις 20/10/2019 και μετά με σκορτ 4-3, 3-0 και 2-1! Το διπλό με απόδοση 1,70 έχει πρώτη τύχη!

Στο Βέλγιο η πρωταθλήτρια Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί την Βέστερλο για την 11η αγωνιστική και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιώσει τον άσσο. Η ομάδα του Καρλ Χέφκενς έχει φοβερό ηθικό μετά την 3η νίκη της σε ισάριθμα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Βέστερλο φαντάζει χαμηλό εμπόδιο όταν έχει νικήσει ομάδες όπως είναι η Λεβερκούζεν (1-0), η Πόρτο (0-4) και η Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0 την περασμένη Τετάρτη). Η Μπριζ έχει σημειώσει έξι νίκες και μία μόλις ήττα στα τελευταία της επτά ματς στο πρωτάθλημα ενώ μέσα στο «Γιαν Μπρέιντελ» είναι πανίσχυρη και αήττητη με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Η Βέστερλο έχει τέσσερις νίκες και πέντε ήττες στα εννέα πιο πρόσφατα ματς και εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της με τέσσερις ήττες σε πέντε ματς. Σημειώστε ότι η Κλαμπ Μπριζ έχει… πελατειακές σχέσεις με την Βέστερλο και συγκεκριμένα μετρά εννέα νίκες (1 στο Κύπελλο) και μία ισοπαλία στα δέκα τελευταία της ματς από τις 31/07/12 και μετά.

Στην γειτονική Τουρκία η δράση συνεχίζεται με τα ματς της 9ης αγωνιστικής και θα ρισκάρουμε στο διπλό της Μπεσίκτας για τους παρακάτω λόγους. Η ομάδα Βαλεριέν Ισμαέλ αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Γκιρεσούν εκτός έδρας και χρειάζεται πάση θυσία νίκη για μην χάσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας. Η Γκιρεσούν εξάλλου δεν πείθει και δεν έχει σταυρώσει νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς με δύο ήττες και άλλες τόσες ισοπαλίες. Η Μπεσίκτας αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως γκολ στο μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενη αγωνιστικής με την Φενέρμπαχτσε και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη αφού είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Μπασακσεχίρ και η εκτός έδρας ισοπαλία με την Ιστανμπουλσπόρ. Τρία ματς χωρίς νίκη είναι παρά πολλά για μια ομάδα που στοχεύει στον τίτλο και αυτή την φορά εύκολα ή δύσκολα θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι «Αετοί» εξάλλου έχουν στις τάξεις παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως είναι οι Τοσούν, Μουλέκα (4 γκολ), Βίργκχοστ (3 γκολ), Εν Κουντού (4 γκολ-αμφίβολος), Γκεζάλ (2 γκολ), Ντελέ Άλι, Φερνάντες, Σόουζα, Μασουάκου, παίκτες που μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα με μια τους ενέργεια.

ΠΡΟΤΑΣΗ

201. Σασουόλο – Ίντερ 2
440. Κλαμπ Μπριζ – Βέστερλο 1
430. Γκιρεσουνσπόρ –Μπεσίκτας 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr