Νίκος Ζελιαναίος

Γαλατασαράι και Αταλάντα!

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 13:21

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα του Σαββάτου και θα παίξω μια δυάδα με το διπλό της Γαλατασαράι στην Τουρκία και τον άσσο της Αταλάντα στο Καμπιονάτο!

Γαλατασαράι και Αταλάντα!

Στο Καμπιονάτο θα διεξαχθεί η 10η αγωνιστική και θα εμπιστευθώ την εκπληκτική Αταλάντα. Η ομάδα του Τζιαν Γκασπερίνι παραμένει αήττητη με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, διαθέτει άμυνα γρανίτη (μόλις 5 γκολ παθητικό) και επίσης έχει πολύ καλύτερους παίκτες σε σχέση με την Σασουόλο και συγκεκριμένα τους Κοοπμέινερς (4 γκολ), Λόοκμαν (3 γκολ), Μουριέλ (1 γκολ),. Χόϊλουντ (1 γκολ), Μαλινόφσκι (1 γκολ), Πάσαλιτς, Χατεμπόερ, ντε Ρόον κλπ. Η Σασουόλο έχει δύο νίκες και δύο ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και είναι ανταγωνιστική αλλά απέναντι σε αυτή την Αταλάντα δύσκολα μπορεί να έχει τύχη. Σημειώστε ότι η Αταλάντα διατηρεί εξαιρετική παράδοση στα εντός έδρας παιχνίδια της με την Σασουόλο και συγκεκριμένα μετρά έξι σερί νίκες (μία στο Κύπελλο) από τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 και μετά.

Στην Τουρκία η δράση συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής και θα ρισκάρω στο διπλό της Γαλατασαράι επί της Καϊσέρισπορ στην αναμέτρησης της Καισαρείας. Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες ενώ εκτός έδρας παραμένει αήττητη με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Καϊσέρισπορ έχει μία εντός έδρας ήττα από την Τραμπζονσπόρ (1-2) και μία εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Ουμρανιγεσπόρ (2-2) στα δύο τελευταία της ματς και δεν δείχνει σε καλή φόρμα. Υπέρ του διπλού συνηγορεί και η παράδοση. Η Γαλατά μετρά 4 νίκες και 1 ήττα στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο γήπεδο της Καϊσέρισπορ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αταλάντα – Σασουόλο 1

Καϊσέρισπορ – Γαλατασαράι 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr