Νίκος Ζελιαναίος

Νόργουιτς, Γκλάντμπαχ και Κροτόνε!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 16:04

Χαμός στο ίσωμα στο πρόγραμμα της Τρίτης με παιχνίδια κάθε λογής και για όλα τα γούστα και θα ψάξω την τύχη μου με τον άσσο της Νόργουϊτς στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, το διπλό της Γκλάντμπαχ στο Κύπελλο Γερμανίας και τον άσσο της Κροτόνε στην Γ Ιταλίας!

Νόργουιτς, Γκλάντμπαχ και Κροτόνε!

Αρχή με την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής (εμβόλιμης) της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας ανάμεσα σε Νόργουϊτς και Λούτον στο «Κάροου Ρόουντ». Η Νόριτς είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και η Λούτον στην 7η. Τα «καναρίνια» έχουν δύο σερί ήττες στα ματς με Πρέστον (2-3) και Γουότφορντ (2-1) και δεν έχουν περιθώρια για νέα αποτυχία για να παραμείνουν ζωντανά στην μάχη για την απευθείας άνοδο (οι δύο πρώτες θέσεις). Η ομάδα του Ντιν Σμιθ είναι πολύ δυνατή εντός έδρας με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα. Από την άλλη πλευρά η Λούτον βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα με 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα αλλά απέναντι στη Νόριτς δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις. Η Νόριτς έχει 4 νίκες και 1 ήττα στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς με την Λούτον από τις 26/10/1991 και μετά!

Συνέχεια με το διπλό της Γκλάντμπαχ επί της Ντάρμσταντ στο Κύπελλο Γερμανίας, Πρόκειται για νοκ άουτ ματς της φάσης των «32». Η Γκλάντμπαχ είναι μια… κατηγορία ανώτερη αφού αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα ενώ η Ντάρμσταντ αγωνίζεται στην Β Γερμανίας. Η Ντάρμσταντ έχει ως βασική προτεραιότητα την άνοδό της στην Μπουντεσλίγκα και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει θαυμάσια αφού βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας ενώ η Γκλάντμπαχ «βλέπει» το Κύπελλο ως διέξοδο για την έξοδό της στην Ευρώπη. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε έχει μία νίκη (5-2 την Κολωνία) και μία ισοπαλία (2-2 με την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας) στα δύο τελευταία της ματς και βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενώ έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία 4 παιχνίδια της με την Ντάρμσταντ, ανεξαρτήτως έδρας, από τις 20/12/2015 και μετά!

Τέλος με τον άσσο της Κροτόνε επί της Βίρτους Φρανκαβίλα σε ματς για την 9η αγωνιστική στον Γ Όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Η Κροτόνε μετρά 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε 8 παιχνίδια και διεκδικεί την άνοδί της στην Β Ιταλία ενώ η Βίρτους έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττα και δίνει μάχη για μια θέση στην πρώτη δεκάδα (πλέι οφ). Η Βίρτους χάνει μεγάλο μέρος της δυναμική της εκτός έδρας με 3 ήττες και 1 ισοπαλία ενώ η Κροτόνε έχει το απόλυτο 4Χ4 εντός έδρας χωρίς να έχει δεχθεί γκολ (6-0).

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΝΟΡΓΟΥΪΤΣ – ΛΟΥΤΟΝ 1

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2

ΚΡΟΤΟΝΕ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΦΡΑΝΚΑΒΙΛΑ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr