Νίκος Ζελιαναίος

Κάλμαρ, Κλουζ και Μπολόνια!

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 - 14:01

Δεν έχει κυλήσει καλά η τρέχουσα εβδομάδα στις προβλέψεις μου αλλά τόσα χρόνια στο… κουρμπέτι ξέρω πολύ καλά ότι το παιχνίδι έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Στο σημερινό πρόγραμμα έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα με την Κάλμαρ, την Κλουζ και την Μπολόνια…

Κάλμαρ, Κλουζ και Μπολόνια!

Στην Α Σουηδίας η Κάλμαρ φιλοξενεί την Μιάλμπι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και ο άσσος έχει μεγάλη τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Χένρικ Ρίντστρομ βρίσκεται σε φοβερή φόρμα με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία της οκτώ ματς από τις 22 Αυγούστου και μετά ενώ στον αντίποδα η Μιάλμπι δεν έχει σταυρώσει νίκη από τις 5 Σεπτεμβρίου και μετά με τρεις ήττες και άλλες τόσες ισοπαλίες. Η Κάλμαρ «καίγεται» για νίκη αφού βρίσκεται ένα μόλις βαθμό πίσω από την 3η θέση που οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη και λογικά θα καταφέρει αφού εντός έδρας είναι πανίσχυρη με 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση που θέλει την Κάλμαρ να έχει σημειώσει 3 νίκες και 1 ήττα στα τελευταία 4 εντός έδρας ματς με την Μιάλμπι από την σεζόν 2013 και μετά!

Στη Ρουμανία θα ρισκάρω στο διπλό της Κλουζ επί της Ουνιβερσιτέα Κλουζ, στο εναρκτήριο παιχνίδι των δύο ομάδων στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου. Η ομάδα του Νταρ Πετρέσκου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα έξι τελευταία της ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ουνιβερσιτέα ηττήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2-0 εκτός έδρας από την Φαρούλ Κοστάντα και παρέμεινε σε δεινή θέση, δηλαδή είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειώσω ότι οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο ίδιο γήπεδο για την 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Το διπλό προσφέρεται με απόδοση 2,58 (μέσος όρος των κορυφαίων στοιχηματικών εταιρειών) και αποτελεί πρόκληση!

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι το νοκ άουτ για το Κύπελλο Ιταλίας ανάμεσα σε Μπολόνια και Κάλιαρι και όπου φαβορί φυσικά η γηπεδούχος Μπολόνια, η οποία είναι μια κατηγορία ανώτερη. Η Μπολόνια αγωνίζεται στα σαλόνια του Καμπιονάτο και η Κάλιαρι στα… αλώνια της Β Ιταλίας. Πέρσι την 1η Νοεμβρίου 2021 Μπολόνια – Κάλιαρι 2-0 στο Καμπιονάτο. Γενικότερα η Μπολόνια έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στην ομάδα της Σαρδηνίας με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στα εννέα πιο πρόσφατα ματς από τις 12/04/2012 και μετά. Η Κάλιαρι εξάλλου νοιάζεται περισσότερο για το πρωτάθλημα και την προσπάθειά της να διεκδικήσει την άνοδο παρά για το Κύπελλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κάλμαρ – Μιάλμπι 1

Ουν. Κλουζ – Κλουζ 2

Μπολόνια – Κάλιαρι 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr