Νίκος Ζελιαναίος

Άδανα Ντεμιρσπόρ, Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα!

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 13:37

Σπουδαία παιχνίδια στο πρόγραμμα της Κυριακής και υπάρχουν επιλογές για όλα τα… γούστα. Θα ψάξω την τύχη μου με με τριάδα και συγκεκριμένα με την Άδανα Ντεμιρσπόρ στην Τουρκία, τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα και την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία...

Άδανα Ντεμιρσπόρ, Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα!

Παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Α Τουρκίας. Η Ντεμιρσπόρ του σπουδαίου Ιταλού Βιτσέντζο Μοντέλα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με αήττητο σερί 7 αγώνων (4 νίκες και 3 ισοπαλίες) και φιγουράρει στο ρετιρέ της βαθμολογίας ενώ στα Άδανα παραμένει άτρωτη με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Κόνιασπορ είναι ντεφορμέ με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Η Άδανα Ντεμιρσπόρ διαθέτει επίθεση φωτιά με τους Μπελχαντά (5 γκολ), Ονιεκούρου (3 γκολ) και Ακιντόλα (2 γκολ)!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άη στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πραγματοποιήσει φοβερή πορεία και με οκτώ νίκες (14-2 γκολ) σε ισάριθμα ματς οδηγεί μόνη πρώτη την κούρσα στην βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς με 8-1 γκολ και δείχνει ασταμάτητος. Ο Άρης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο ήττες στα τρία τελευταία του ματς και απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει κάκιστη παράδοση. Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τα κιτάπια της παράδοσης κυριαρχεί. Οι «πράσινοι» έχουν σημειώσει 67 νίκες έναντι 26 του Άρη ενώ 29 ματς έληξαν με ισοπαλίες. Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό η… ζυγαριά γέρνει συντριπτικά υπέρ του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έχει 45 νίκες και 11 ισοπαλίες ενώ ο Άρης έχει σημειώσει μόλις 6 νίκες! Πέρσι, Παναθηναϊκός – Άρης 2-0 στις 5/01/2022 στο πρωτάθλημα και Παναθηναϊκός - Άρης 1-0 την 1η Μαΐου 2022 στα πλέι οφ. Η τελευταία νίκη του Άρη στις 18/04/2021 με σκορ 2-1!

Μεγάλο ματς αναμένεται στο «Καμπ Νου» ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 11η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ομάδα του Τσάβι θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα της με 3-1 στο μεγάλο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ την Πέμπτη αργά το βράδυ υποδέχθηκε την Βιγιαρεάλ. Η Μπιλμπάο μεσοβδόμα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Χετάφε στην Μαδρίτη και παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς αφού είχε προηγηθεί το 1-1 με την Σεβίλλη και η εντός έδρας ήττα 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη στα εντός έδρας παιχνίδια της με τους Βάσκους από την σεζόν 2002-03 και μετά και συγκεκριμένα μετρά 17 νίκες και 3 ισοπαλίες! Η τελευταία νίκη της Μπιλμπάο μέσα στην Βαρκελώνη σημειώθηκε στις 24/11/2001 με σκορ 2-1!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Άδανα Ντεμιρσπόρ – Κόνιασπορ 1

Παναθηναϊκός – Άρης 1

Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.