Νίκος Ζελιαναίος

Λάτσιο, Φιορεντίνα και Ντνίπρο!

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 16:35

Η Λάτσιο στο Γιουρόπα Λιγκ (6ος όμιλος) και η Φιορεντίνα στο Κόνφερενς Λιγκ (1ος όμιλος) έχουν καλή τύχη σήμερα το βράδυ ενώ μαζί τους θα «κολλήσω» και την Ντνίπρο που αντιμετωπίζει τον Απόλλων Λεμεσού σε ουδέτερο έδαφος στο Κόζιτσε της Σλοβακίας για τον 5ο όμιλο στο Κόνφερενς Λιγκ…

Λάτσιο,  Φιορεντίνα και Ντνίπρο!

Τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής τη φάσης των ομίλων σε Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ έχουν την τιμητική τους στο σημερινό πρόγραμμα και θα δοκιμάσω την τύχη μου με τρεις άσσους.

Αρχή με τον 6ο όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ και την αναμέτρηση στο «Ολίμπικο» της Ρώμης ανάμεσα σε Λάτσιο και Μίντιλαντ. Ο συγκεκριμένο όμιλος είναι ο πιο αμφίρροπος αφού και οι 4 ομάδες (Φέγενορντ, Μίντιλαντ, Λάτσιο και Στουργμ Γκρατς) έχουν όλες τους από 5 βαθμούς. Η Λάτσιο θέλει πάση θυσία νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης και έχει έξτρα κίνητρο νίκης αφού το ματς του πρώτου γύρου, στο Χέρνινγκ στην Δανία στις 15/09 είχε ηττηθεί με το «βαρύ» 5-1! Από τότε η ομάδα του Μαουρίτιο Σάρι έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση και παραμένει αήττητη με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες σε Καμπιονάτο και Γιουρόπα Λιγκ. Η Μίντιλαντ είναι καλή ομάδα αλλά απέναντι σε αυτή την Λάτσιο δύσκολα μπορεί να έχει τύχη!

Συνέχεια με μία ακόμη ομάδα της Ιταλίας, την Φιορεντίνα. Η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στο «Αρτέμιο Φράνκι» και με νίκη θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της ενώ θα παραμείνει ζωντανή και στην μάχη για την 1η θέση έτσι ώστε να αποφύγει το ρίσκο των πλέι οφ. Η Μπασακσεχίρ με 10 βαθμούς έχει εξασφαλίσει μια από δύο πρώτες θέσεις και δεν «καίγεται» ιδιαίτερα. Η Φιορεντίνα είχε ηττηθεί με σκορ 3-0 στην Πόλη στο ματς του πρώτου γύρου και επιζητά εκδίκηση.

Τέλος με τον άσσο τη Ντνίπρο επί του Απόλλωνα Λεμεσού στο Κόσιτσε της Σλοβακίας (λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία). Η Ντνίπρο είναι 2η με 7 βαθμούς και ο Απόλλων Λεμεσού 3ος με 4 βαθμούς. Με νίκη η ομάδα της Ουκρανίας θα εξασφαλίσει μια από τις δύο πρώτες θέσεις και εύκολα ή δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει. Στο ματς του πρώτου γύρου στις 15/09 Απόλλων Λεμεσού – Ντνίπρο 1-3! Ο Απόλλων δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού στα δύο τελευταία του ματς ηττήθηκε 3-0 από τον Άρη και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η Ντνίπρο μετρά 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία της 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 1

ΦΙΟΡΕΝΤΊΝΑ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ 1

ΝΤΝΙΠΡΟ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr