Νίκος Ζελιαναίος

Λεβερκούζεν και Λίνκολν!

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 15:50

Η Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Λίνκολν στην Λιγκ 1 Αγγλίας έχουν καλή τύχη για νίκες στο σημερινό πρόγραμμα…

Λεβερκούζεν και Λίνκολν!

H Λεβερκούζεν υποδέχεται στην «Μπάι Αρίνα» την Κλαμπ Μπριζ στο τελευταίο ματς του 2ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει πάση θυσία νίκη για να έχει ελπίδες για την 3η θέση και την συνέχεια στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Συγκεκριμένα η Λεβερκούζεν θέλει νίκη επί της Μπριζ και να μην νικήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης την Πόρτο στο «Ντραγκάο». Σε αυτή την περίπτωση η Λεβερκούζεν θα τερματίσει 3η και θα συνεχίσει στην Ευρώπη. Η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο αφού έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λεβερκούζεν έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ατλέτικο (2-0 και 2-2). Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο θα παίξει τα… ρέστα της και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιώσει τον άσσο.

Η Λίνκολν υποδέχεται την Άκρινγκτον σε εξ’ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1 Αγγλίας και έχει καλές πιθανότητες νίκης με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Μαρκ Κένεντι βρίσκεται σε καλή φόρμα με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία πέντε ματς ενώ στον αντίποδα η Άκρινγκτον παραπαίει και συγκεκριμένα έχει πέντε σερί ήττες στις οποίες δέχθηκε συνολικά 15 γκολ, δηλαδή έχει άμυνα για… κλάματα. Η Λίνκολν είναι αήττητη εντός έδρας με μία νίκη και πέντε ισοπαλίες και η Άκρινγκτον εκτός έδρας έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Η Λίνκολν έχει σημειώσει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της με την Άκρινγκτον. Η τελευταία έχει τρεις σερί εκτός έδρας ήττες με 9-1 γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λεβερκούζεν – Κλαμπ Μπριζ 1

Λίνκολν – Άκρινγκτον 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr