Νίκος Ζελιαναίος

Γκλάντμπαχ, Λέγκια Βαρσοβίας και Ρέντινγκ!

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 15:55

Αρκετές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Παρασκευής και θα δοκιμάσω την τύχη μου με τον άσσο της Γκλάντμπαχ στην Μπουντεσλίγκα, τον άσσο της Λέγκια Βαρσοβίας και στην Α Πολωνίας και τον άσσο της Ρέντινγκ στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας…

Γκλάντμπαχ, Λέγκια Βαρσοβίας και Ρέντινγκ!

Αρχή με Μπουντεσλίγκα (13η αγωνιστική) και το παιχνίδι στο Μπορούσια Παρκ του Γκλάντμπαχ ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Στουτγάρδη. Η Γκλάντμπαχ έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς αλλά εντός έδρας είναι αξιόπιστη με τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Η Στουτγάρδη μετρά δύο νίκες και τέσσερις ήττες στα έξι τελευταία της ματς αλλά εκτός έδρας δεν είναι αξιόπιστη με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες (6-12 γκολ). Υπέρ του άσσου και η παράδοση. Η Γκλάντμπαχ έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς με την Στουτγάρδη, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από τις 2/03/2016 και μετά.

Η Λέγκια Βαρσοβίας υποδέχεται την Λέχια Γκντανσκ στο εναρκτήριο ματς της 16ης αγωνιστικής στην Α Πολωνίας και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα του Κόστα Ρούναϊτς νίκησε 5-2 εκτός έδρας την Γιαγκελόνια την προηγούμενη αγωνιστική και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενώ γενικότερα μετρά τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία μόλις ήττα στα έξι τελευταία ματς. Η Λέγκια δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αν θέλει να έχει αξιώσεις για τον τίτλο και εντός έδρας παραμένει αήττητη με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες (12-5 γκολ). Η Λέχια Γκντανσκ έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες σε δέκα ματς από τις 27/08 και μετά ενώ εκτός έδρας έχει σημειώσει τρεις νίκες και πέντε ήττες. Σημειώστε ότι η Λέγκια Βαρσοβίας έχει τρεις νίκες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με την Λέχια Γκντανσκ, εντός και εκτός έδρας από την σεζόν 2020-21 και μετά. Στις 5/12/2020 Λέγκια – Λέχια Γκντανσκ 2-0 και στις 2/04/2022 Λέγκια – Λέχια Γκντανσκ 2-1!

Τέλος με τον άσσο της Ρέντινγκ επί της Πρέστον για την 20η αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Η Ρέντινγκ δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αφού έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στα επτά τελευταία της ματς αλλά έχει το ελαφρυντικό ότι έδωσε τέσσερα από αυτά τα ματς εκτός έδρας. Η ομάδα του Πολ Ινς είναι αξιόπιστη στο «Ματζέσκι» με έξι νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Πρέστον έχει τρεις νίκες και μία ήττα στα τέσσερα τελευταία της ματς αλλά εκτός έδρας έχει δύο ήττες και μία νίκη στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Υπέρ του άσσου και η παράδοση. Η Ρέντινγκ μετρά πέντε νίκες και μία ήττα στα έξι τελευταία της ματς με την Πρέστον από τις 6/08/2016 και μετά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ 1

ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΠΡΕΣΤΟΝ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr