Νίκος Ζελιαναίος

Τραμπζονσπόρ και ΑΕΚ!

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 13:59

H Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία και η ΑΕΚ στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ είναι ακλόνητα φαβορί για νίκες κόντρα σε Κόνιασπορ και Αστέρας Τρίπολης αντίστοιχα...

Τραμπζονσπόρ και ΑΕΚ!

Η Τραμπζονσπόρ προέρχεται από το καθοριστικό για το Ευρωπαϊκό της μέλλον παιχνίδι με την Φερεντσβάροςόπου πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 (το γκολ ο Μπακασέτας στο 7΄) και θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ αλλά ακόμη και έτσι είναι το φαβορί για τη νίκη κόντρα στην Κόνιασπορ. Η ομάδα του Αμπντουλάχ Αβτσί δεν έχει περιθώριο αποτυχίας αφού βρίσκεται στο -5 από την κορυφή και εύκολα ή δύσκολα αναμένω να τα καταφέρει αφού βρίσκεται σε καλή φόρμα με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ στην αντίπερα όχθη η Κόνιασπορ δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία ματς (1 ήττα και 3 ισοπαλίες). Σημειώστε ότι η Τραμπζονσπόρ μετρά 5 νίκες και 1 ήττα στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς με την Κόνιασπορ!

Στην σκιά του «αιώνιου» ντέρμπι, η 2η της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρας Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο καταληκτικό ματς της 11ης αγωνιστικής και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με έξι σερί νίκες και συγκεκριμένα νίκησε 2-0 εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, 4-1 εντός έδρας των Ιωνικό, 2-0 εκτός έδρας τον Άρη, 1-0 εντός έδρας τον Ατρόμητο, 2-0 εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και τέλος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε άνετα με σκορ 2-0 του ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Τρίπολης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν έχει σημειώσει νίκη στα τελευταία του τέσσερα ματς με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Υπέρ του διπλού συνηγορεί και η παράδοση. Η ΑΕΚ μετρά 8 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 10 τελευταία της παιχνίδια με τον Αστέρας Τρίπολης, εντός και εκτός έδρας από τις 11 Φεβρουαρίου 2018 και μετά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τραμπζονσπόρ – Κόνιασπορ 1

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.