Νίκος Ζελιαναίος

ΠΑΟ, Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022 - 15:07

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Τετάρτης και θα δοκιμάσω την τύχη μου με τον Παναθηναϊκό στην Σούπερ Λιγκ, την Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Α Ισπανίας...

ΠΑΟ, Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένει αήττητη φέτος με απολογισμό δέκα νίκες και μία ισοπαλία (21-4 γκολ), αυτή της περασμένης Κυριακής (6/11) στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Παναιτωλικός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν έχει σημειώσει νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια του με δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες ενώ παράλληλα έχει τρεις σερί εντός έδρας ήττες στα ματς με ΑΕΚ (0-2), Βόλο (2-3) και Ολυμπιακό (0-2). Ο Παναθηναϊκός έχει το απόλυτο 4Χ4 εκτός έδρας με 11-2 γκολ και απέναντι στον Παναιτωλικό εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του.

Συνέχεια με Λιγκ Καπ Αγγλίας (νοκ άουτ ματς της φάσης των «32», σε περίπτωση ισοπαλίας απευθείας πέναλτι) και την αναμέτρηση Άρσεναλ – Μπράιτον στο «Έμιρεϊτς» στο Λονδίνο. Η Άρσεναλ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αφού την φετινή σεζόν παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Στην Πρέμιερ Λιγκ νίκησε 1-0 την Τσέλσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την περασμένη Κυριακή και επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μετρά 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα 12 τελευταία της ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και δείχνει ασταμάτητη με πρωταγωνιστές τους εξαιρετικούς Γκαμπριέλ Τζεσούς (5 γκολ και 6 ασίστ), Γκάμπριελ Μαρτινέλι (5 γκολ και 2 ασίστ), Μπουκάγο Σακά (4 γκολ και 6 ασίστ), Μάρτιν Όντεγκααρντ (4 γκολ και 2 ασίστ), Γκρανίτ Τζάκα (3 γκολ) κλπ. Η Μπράιτον από την άλλη πλευρά έχει σημειώσει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ από την 1η Οκτωβρίου και μετά ενώ έχει τρεις ήττες και μία νίκη στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς.

Τέλος με το παιχνίδι Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης για την 14η… στροφή στον μαραθώνιο της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Μαγιόρκα βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία της παιχνίδια αλλά προηγουμένως είχε τρεις ήττες και μία ισοπαλία, δηλαδή είναι ασταθής. Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετρά τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα επτά τελευταία της ματς αλλά στα δύο πιο πρόσφατα από αυτά, ηττήθηκε 3-2 από την Κάντθ εκτός έδρας και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Εσπανιόλ. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έμεινε εκτός Ευρώπης αφού έμεινε 4η στην ισοβαθμία με την Λεβερκούζεν στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να επουλώσει τις «πληγές» της με νίκη στην Μαγιόρκα. Η Ατλέτικο έχει 3 νίκες (2-0 την Σεβίλλη, 1-0 την Μπιλμπάο, 2-1 την Μπέτις) και 1 ήττα (3-2 από την Κάντιθ) στα 4 τελευταία της εκτός έδρας ματς. Εν κατακλείδι η ομάδα του Σιμεόνε δεν έχει περιθώριο αποτυχίας για να διατηρηθεί σε τροχιά τετράδας. Η Ατλέτικο έχει στην επιθετική της γραμμή παίκτες παγκόσμιας κλάσης, τους Γκριεζμάν (5 γκολ), Μοράτα (5 γκολ), Φέλιξ (3 γκολ-αμφίβολος), Κορέα (3 γκολ) και εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 2

Άρσεναλ – Μπράϊτον 1

Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.