Νίκος Ζελιαναίος

Νόργουϊτς, Τότεναμ και Μπολόνια!

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 15:06

Η Νόργουϊτς στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, η Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ και η Μπολόνια στο Καμπιονάτο έχουν καλή τύχη στο σημερινό πρόγραμμα...

Νόργουϊτς, Τότεναμ και Μπολόνια!

Η Τότεναμ δίνει το τελευταίο της εντός έδρας ματς στην Πρέμιερ Λιγκ (16η αγωνιστική) πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για την έναρξη του Μουντιάλ και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε γνώρισε απρόσμενη εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τη Νότιγχαμ την περασμένη Τετάρτη στο Λιγκ Καπ ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 2-1 εντός έδρας από την Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα. Η Λιντς έχει δύο νίκες και πέντε ήττες στα τελευταία της επτά ματς σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ εκεί όπου την περασμένη Τετάρτη ηττήθηκε 1-0 από την Γουλβς στο «Μολινό» και έμεινε εκτός Λιγκ Καπ. Η Λιντς χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας με μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες και αντίθετα η Τότεναμ είναι πολύ δυνατή εντός έδρας με πέντε νίκες και δύο ήττες σε επτά ματς. Πέρσι η Τότεναμ νίκησε δύο φορές την Λιντς, εντός έδρας με σκορ 2-1 και εκτός έδρας με σκορ 4-0 και κάτι ανάλογο αναμένεται και στο προσεχές ματς.

Στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας θα ρισκάρω στον άσσο της Νόργουϊτς σε βάρος της Μίντλεσμπρο στο “Κάροου Ρόουντ” για την 21η αγωνιστική. Η ομάδα του Ντιν Σμιθ είναι στην 4η θέση και διεκδικεί ακόμη και αυτή την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ ενώ στον αντίποδα η Μίντλεσμπρο έχει περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου και είναι μόλις στην 17η θέση. Η Νόργουιτς έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία της ματς στην Τσάμπιονσιπ και δείχνει σε καλή κατάσταση ενώ και η Μίντλεσμπρο έχει το ίδιο σερί με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Βέβαια η Μπόρο μακριά από το “Ρίβερσαϊντ” δεν είναι αξιόπιστη με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες και απέναντι στη Νόργουιτς έχει άσχημες αναμνήσεις. Συγκεκριμένα τα “καναρίνια” μετρούν 6 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 7 παιχνίδια τους με την Μίντλεσμπρο, εντός και εκτός έδρας από τις 25/05/2015 και μετά. Λόγω έδρας, κινήτρου και παράδοσης θα ρισκάρω στον άσσο.

Τέλος με Καμπιονάτο και την 15η αγωνιστική, την τελευταία για το 2022 και το παιχνίδι Μπολόνια – Σασουόλο. Η Μπολόνια βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τρεις νίκες και μία ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της ενώ στον αντίποδα η Σασουόλο έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Η Μπολόνια του Τιάγκο Μότα είναι αξιόπιστη στο “Ρενάτο Νταλ’Άρα” με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα ενώ η Σασουόλο χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά από το “Αλμπέρτο Μπράλια” με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς της Μπολόνια με 7 γκολ είναι ο δεύτερος κορυφαίος σκόρερ στο Καμπιονάτο φέτος!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τότεναμ – Λιντς 1
Νόργουϊτς – Μίντλεσμπρο 1
Μπολόνια – Σασουόλο 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr