Νίκος Ζελιαναίος

Από ημίχρονο η Αγγλία – με το δεξί και η Ολλανδία!

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - 13:43

Το Μουντιάλ του Κατάρ ξεκίνησε χωρίς έκπληξη αφού το Εκουαδόρ νίκησε 2-0 την διοργανώτρια χώρα. Στο πρόγραμμα της Δευτέρας θα παίξω την Αγγλία από ημίχρονο ενώ λογικά θα περάσει εύκολα ή δύσκολα η Ολλανδία!

Από ημίχρονο η Αγγλία – με το δεξί και η Ολλανδία!

Η Αγγλία ρίχνεται στην μάχη του 22ου Μουντιάλ στο Κατάρ με αντίπαλο το Ιράν (2ος όμιλος) και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στα δέκα τελευταία της παιχνίδια ενώ από την άλλη πλευρά το Ιράν φθάνει στο Μουντιάλ με πέντε νίκες και μία ήττα (2-0 από τη Ν. Κορέα) στα έξι τελευταία του ματς. Η Αγγλία βρίσκεται στο νούμερο 5 της παγκόσμιας ενώ κατάταξης ενώ το Ιράν στην 20η. Τα «Λιοντάρια» κατέκτησαν το παγκόσμιο κύπελλο το 1966 ενώ στο προηγούμενο Μουντιάλ, στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018 έφθασαν μέχρι τα ημιτελικά. Με παίκτες πρώτης γραμμής στις τάξεις της (Κέιν, Στέρλινγκ, Ράσφορντ, Φοντέν, Χέντερσον, Φίλιπς, Γκάλαχερ, Γουόκερ, Αλεξάντερ Άρνολντ) είναι βέβαιο πω θα φθάσει μακριά στην διοργάνωση και λογικά θα επιβεβαιώσει τον άσσο από το πρώτο ημίχρονο. Προτείνω Αγγλία – Ιράν 1 ημίχρονο – 1 τελικό σκορ με απόδοση 2,00 (μέσος όρος)!

Σενεγάλη και Ολλανδία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση η επιλογή μας στο διπλό των «οράνιε». Η Ολλανδία έχει βαριά φανέλα στα Μουντιάλ με 3 παρουσίες σε τελικούς (1974, 1978, 2010) και η Σενεγάλη φαντάζει μικρό εμπόδιο για τις δυνατότητες της. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ απαρτίζεται από παίκτες που αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και είναι στο νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης της ΦΙΦΑ. Η Ολλανδία μετρά 7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα 9 τελευταία της ματς από τις 27/03/2021 και μετά και εύκολα η δύσκολα αναμένεται να πάρει τη νίκη. Η Σενεγάλη για να φθάσει στο Κατάρ τα χρειάστηκε αφού παραλίγο να αποκλειστεί από την Αίγυπτο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αγγλία – Ιράν (1/1)

Σενεγάλη – Ολλανδία (2)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr