Νίκος Ζελιαναίος

Με τα φαβορί και τον Ντε Μπρούιν!

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 14:39

Η Γερμανία και το Βέλγιο είναι ακλόνητα φαβορί για νίκες κόντρα σε Ιαπωνία και Καναδά αντίστοιχα ενώ από εκεί και πέρα θα δοκιμάσω την τύχη μου και με ένα ειδικό στοίχημα, να σκοράρει ο Κέβιν Ντε Μπρούιν!

Με τα φαβορί και τον Ντε Μπρούιν!

Η Γερμανία ρίχνεται στην μάχη του Μουντιάλ στο Κατάρ κόντρα στην Ιαπωνία και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Τα «πάντσερ» είναι καταδικασμένα να πρωταγωνιστούν ανεξαρτήτως ονομάτων και κατάστασης. Στο Μουντιάλ του 1990 και μετά τον αγώνα μεταξύ Δυτικής Γερμανίας και Αγγλίας, ο Γκάρι Λίνεκερ χαρακτήρισε τους Γερμανούς ανίκητους με μια ατάκα που έμεινε στην ιστορία. «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζουν 11 εναντίον 11 και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί». Τα «πάντσερ» έχουν κατακτήσει 4 Παγκόσμια Κύπελλα (1954, 1974, 1990 και 2014) και έχουν τον τρόπο τους να πρωταγωνιστούν. Στο προσεχές Μουντιάλ είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσουν και όποιος τα υποτιμήσει θα το πληρώσει ακριβά. Με την μισή Μπάγερν Μονάχου στο ρόστερ της και με παίκτες που παίζουν στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης είναι ικανή για όλα. Ο Τόμας Μίλερ αποτελεί σημείο αναφοράς με 118 συμμετοχές και 44 γκολ! Η Ιαπωνία από την άλλη πλευρά είναι φιλότιμη και μαχητική ομάδα αλλά στερείται ταλέντου και δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό. Η Γερμανία θα επιβεβαιώσει τον άσσο και μπορεί να το πράξει από το πρώτο 45λεπτο, δηλαδή θα παίξω 1 ημίχρονο και 1 τελικό σκορ.

Το Βέλγιο έρχεται στο Μουντιάλ του Κατάρ με τις δάφνες της 3ης θέσης από το Μουντιάλ του 2018 στα γήπεδα τα Ρωσίας. Η απουσία του Ρομέλου Λουκάκου από τα πρώτα ματς είναι σημαντική αλλά Ρομπέρτο Μαρτίνεζ έχει πολλές λύσεις στο ρόστερ του με τους Ντε Μπρούιν (Μαν. Σίτι), Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μέρτενς (Γαλατασαράι), Μπατσουαγί (Φενέρμπαχτσε), Βίτσελ (Ατλέτικο Μαδρίτης) Καράσκο (Ατλέτικο Μαδρίτης) κλπ. Ο Καναδάς βρίσκεται στο νούμερο 41 της Παγκόσμιας κατάταξης και είναι ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες. Εξάλλου αυτή είναι μόλις η 2η συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Κύπελλο με πρώτη φορά το μακρινό 1986 στο Μεξικό. Ο άσσος με απόδοση έχει πρώτη τύχη ενώ επίσης θα παίξω και να σκοράρει ο Κέβιν Ντε Μπρούιν. Ο 31χρονος μέσος της Μάντσεστερ Σίτι μετρά 94 συμμετοχές και 25 γκολ με Εθνική ομάδα του Βελγίου και μπορεί να σημειώσει γκολ στην αναμέτρηση με τον Καναδά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ (1 ημίχρονο και 1 τελικό σκορ)

ΒΕΛΓΙΟ – ΚΑΝΑΔΑΣ (1 και να σκοράρει οποτεδήποτε ο Ντε Μπρούιν)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr