Νίκος Ζελιαναίος

Με Αντβέρπ και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ!

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 14:27

Η Αντβέρπ στο Βέλγιο και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν καλή τύχη στο σημερινό πρόγραμμα. Η πρώτη έχει εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην ουραγό Οστάνδη και η δεύτερη δοκιμάζεται στο «Σέλχαστ Παρκ» με την Κρίσταλ Πάλας!

 

Με Αντβέρπ και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ!

Αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του Βελγίου είναι το παιχνίδι της Οστάνδης με την Αντβέρπ και το διπλό έχει πρώτη τύχη σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων. Η Οστάνδη απογοητεύει και δίνει μάχη για την παραμονή ενώ η Αντβέρπ φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας και έχει στόχο την έξοδό της στην Ευρώπη. Η Οστάνδη βρίσκεται σε κακή κατάσταση με τέσσερις σερί ήττες κόντρα σε Βέστερλο (6-0), Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ (3-0), Σερένγκ (1-2) και Μαλίν (2-1). Η Αντβέρπ συντηρεί πολύ καλή παράδοση κόντρα στην Οστάνδη και στο ματς του πρώτου γύρου επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0. Πέρσι η ομάδα από την Αμβέρσα νίκησε και τα δύο παιχνίδια που έδωσε κόντρα στην Οστάνδη, με σκορ 3-0 εντός έδρα και με σκορ 2-1 εκτός έδρας. Το διπλό αξίζει το ρίσκο αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ αντιμετωπίζει στο «Σέλχαστ Παρκ» την Κρίσταλ Πάλας σε εξ’ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αφού βρίσκεται σε φοβερή φόρμα. Οι «μπέμπηδες» έχουν σημειώσει 7 σερί νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις από τις 21/12/22 και μετά. Το περασμένο Σάββατο η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ νίκησε με ανατροπή 2-1 το τοπικό ντέρμπι με την Μαν. Σίτι και παρέμεινε σε τροχιά εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Μπρούνο Φερνάντρες και Μάρκους Ράσφορντ και έχει εξαιρετική ψυχολογία. Από την άλλη πλευρά η Κρίσταλ Πάλλας δεν βρίσκεται σε διόλου καλή κατάσταση αφού έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια ενώ έχει και δύο σερί εντός έδρας ήττες στα ματς με Φούλαμ (0-3) και Τότεναμ (0-4). Το διπλό έχει πρώτη τύχη!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Οστάνδη – Αντβέρπ 2

Κρίσταλ Πάλας – Μάν. Γιουνάϊτεντ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr