Νίκος Ζελιαναίος

Χαρτς, Λυών και Μπέτις!

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 13:36

Παιχνίδια κάθε λογής και για όλα τα γούστα στο πρόγραμμα του Σαββάτου και έχω ξεχωρίσει μια τριαδούλα με την Χαρτς, την Λυών και την Μπέτις.


Χαρτς, Λυών και Μπέτις!

Αγώνας για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Σκωτίας είναι αυτός ανάμεσα στην Χαρτς και την Νταντί Γιουνάϊτεντ και ο άσσος έχει μεγάλη τύχη. Η Χαρτς φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας και είναι η καλύτερη ομάδα στην Σκωτία πίσω από τα μεγαθήρια Σέλτικ και Ρέιντζερς. Η ομάδα του Ρόμπι Νέιλσον μετρά πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια της από τις 12 Νοεμβρίου και μετά ενώ μέσα στο «Τάινκαστλ» είναι πανίσχυρη με απολογισμό 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Από την άλλη πλευρά η Νταντί Γιουνάϊτεντ είναι ουραγός (5-5-13) και δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Η Νταντί Γιουνάϊτεντ χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας με μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες ενώ απέναντι στην Χαρτς δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις. Συγκεκριμένα η Χαρτς μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια της με την Νταντί Γιουνάϊτεντ από τις 28/08/2021 και μετά.


Στο Σαμπιονά (22η αγωνιστική) θα εμπιστευθώ την Λυών που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τρουά. Η Λυών έχει μείνει μακριά από τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας αλλά ακόμη υπάρχει χρόνος να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η ομάδα του Λορέν Μπλαν έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια της και η Τρουά δεν έχει νίκη στα τελευταία 4 ματς με 3 ήττες και 1 ισοπαλία ενώ σε 10 παιχνίδια από τις 23/10/22 και μετά ο απολογισμός της είναι πενιχρός με 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Το πιο εντυπωσιακό γεγονός για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει να κάνει με την παράδοση. Η Λυών έχει σημειώσει 10 σερί νίκες επί της Τρουά, εντός και εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και κύπελλο Γαλλίας από τις 18/08/12 και μετά. Υπό αυτές τις συνθήκες το διπλό αξίζει το ρίσκο.


Τέλος με Α Ισπανίας (20η αγωνιστική) και την αναμέτρηση στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν ανάμεσα σε Μπέτις και Θέλτα. Η Μπέτις διεκδικεί έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Θέλτα δίνει μάχη για την παραμονή της. Η Μπέτις είναι πολύ δυνατή στην Σεβίλη με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ στον αντίποδα η Θέλτα χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της μακριά από το Βίγκο με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα τελευταία 5 εντός έδρας ματς με την Θέλτα από την σεζόν 2017-18 και μετά. H Θέλτα έχει αρκετά προβλήματα με απουσίες και έτσι επιλέξω τον άσσο της Μπέτις, ο οποίος μάλιστα προσφέρεται σε πολύ ελκυστική απόδοση (2,10 μέσος όρος των κορυφαίων μπουκ)!

* Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΧΑΡΤΣ – ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1

ΤΡΟΥΑ – ΛΥΩΝ 2

ΜΠΕΤΙΣ – ΘΕΛΤΑ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr