Νίκος Ζελιαναίος

Μπλάκμπερν και Βαγιεκάνο!

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 13:54

Η Μπλάκμπερν στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και η Ράγιο Βαγιεκάνο στην Α Ισπανίας έχουν καλή τύχη στο πρόγραμμα της Δευτέρας…

Μπλάκμπερν και Βαγιεκάνο!

Η Μπλάκμπερν φιλοξενεί στο «Ίγουντ Παρκ» την Γουίγκαν για την 30η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη σύμφωνα με τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Γιαν Νταλ Τόμασον είναι στην 6η και τελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο και δεν έχει περιθώρια αποτυχίας αφού πίσω της καραδοκούν σε απόσταση βολής, η Νόργουϊτς, η Μίλγουολ, η Σάντερλαντ και η Γουέστ Μπρομ. Η Μπλάκμπερν δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της αλλά απέναντι στην ουραγό Γουίγκαν αναμένεται να αντιδράσει. Η Γουίγκαν απογοητεύει, έχει πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία της ματς και είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό στην Λιγκ 1 Αγγλίας.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η 20η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ (22:00) στην Μαδρίτη με την αναμέτρηση Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλμερία και ο άσσος έχει καλή τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η ομάδα του Άντονι Ιραόλα διαγράφει πολύ καλή πορεία και φιγουράρει στην 8η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς μακριά από την 6η και τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η Βαγιεκάνο βρίσκεται σε καλή κατάσταση με δύο νίκες (0-1 την Βαγιαδολίδ και 0-1 την Βιγιαρεάλ) και μία ήττα (0-2 η Σοσιεδάδ) στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Η Αλμερία τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων με μία νίκη και δύο ισοπαλίες αλλά μακριά από το «Μεντιτερανέο» χάνει πολύ από την δυναμική της και δεν έχει… σταυρώσει νίκη με 3 ισοπαλίες και 6 ήττες (6-17 γκολ). Η Βαγιεκάνο διαθέτει καλό ρόστερ και μάλιστα έχει στις τάξεις της το νέο μεγάλο ταλέντο του Ισπανικού ποδοσφαίρου, τον 21χρονο σέντερ φορ Σέρχιο Καμέλο (5 γκολ και 3 ασίστ), ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά στο αποψινό παιχνίδι.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπλάκμπερν – Γουίγκαν 1

Βαγιεκάνο – Αλμερία 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr