Νίκος Ζελιαναίος

Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα!

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 13:39

Ο Παναθηναϊκός και η Μπαρτσελόνα αξίζουν το ρίσκο στο σημερινό πρόγραμμα. Οι “πράσινοι” δοκιμάζονται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Άρη και οι “μπλαουγκράνα” έχουν εκτός έδρας αποστολή στο “Μαδριγάλ” κόντρα στην Βιγιαρεάλ…

Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα!

Το ντέρμπι Άρης – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός κυριαρχεί με 68 νίκες, έναντι 26 του Άρη ενώ 28 ματς έληξαν με ισοπαλία. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης έχει 20 νίκες, ο Παναθηναϊκός μετρά 22 νίκες ενώ 19 παιχνίδια έληξαν με ισοπαλία. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και μπορεί να τα καταφέρει αφού εκτός έδρας είναι πολύ αποτελεσματικός με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς ενισχύθηκε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με καλούς παίκτες και συγκεκριμένα πήρε τον μεσοεπιθετικό Μαντσίνι (Αργεντινή) από τον Άρη, τον επιθετικό Γερεμέγεφ από την Χάκεν, τον μέσο Κλαϊνχάισλερ από την Όσιγιεκ και τον Πολωνό αμυντικό Πούχατς από την Ουνιόν Βερολίνου. Ο Άρης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προέρχεται από τρεις σερί ήττες στα ματς με Ολυμπιακό (στο Κύπελλο), ΑΕΚ και Ιωνικό και προχώρησε στην αντικατάσταση του Άλαν Πάρντιου με τον Απόστολο Τερζή. Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός είναι ανώτερος, έχει μεγαλύτερο κίνητρο νίκης και το διπλό με απόδοση 3,00 αποτελεί πρόκληση!

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η δράση συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής και θα εμπιστευθώ το… τρένο που λέγεται η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία με 17 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα, έχει φοβερή επίθεση (42 γκολ) και άμυνα γρανίτη (7 γκολ) ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκοράρει κατά… ριπάς (14 γκολ). Η Βιγιαρέαλ δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, προέρχεται από δύο σερί ήττες στα ματς με Ράγιο Βαγιεκάνο (0-1) και Έλτσε (3-1) και απέναντι στην Μπαρτσελόνα δεν έχει καλές αναμνήσεις. H Μπαρτσελόνα διατηρεί εξαιρετική παράδοση στο “Μαδριγάλ” και συγκεκριμένα έχει σημειώσει 4 νίκες και 1 ισοπαλίες στις 5 τελευταίες επισκέψεις της από τις 10/12/2017 και μετά! Το διπλό προσφέρεται με απόδοση 1,80 (μέσος όρος των κορυφαίων μπουκ) και αξίζει το ρίσκο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.