Νίκος Ζελιαναίος

ΠΑΟΚ και Σοσιεδάδ!

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 13:20

Αρκετές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Δευτέρας και θα δοκιμάσω την τύχη μου με το διπλό του ΠΑΟΚ στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ αλλά και με το διπλό της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν...

ΠΑΟΚ και Σοσιεδάδ!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στα έντεκα τελευταία του ματς στο πρωτάθλημα με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες ενώ ενδιάμεσα μέτρησε 3 νίκες και 1 ισοπαλία στο Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ξεκούραστος αφού το ματς με την Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (Πέμπτη 9/02) δεν έγινε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια του και δεν παρέχει… εμπιστοσύνη. Στο περσινό αντίστοιχο ματς στις 19/09/2021 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-1. Το διπλό προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση και αξίζει το ρίσκο!

Με το παιχνίδι Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ στην «Κορνέγια» πέφτει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και το διπλό των Βάσκων έχει καλή τύχη με βάση τα παρακάτω δεδομένα. Η Εσπανιόλ απογοητεύει (4-9-7) και δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία ενώ από την άλλη πλευρά η Σοσιεδάδ φιγουράρει στην 3η θέση, πίσω από τα δύο μεγαθήρια της κατηγορίας, την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Σοσιεδάδ μετρά 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια της και μακριά από Σαν Σεμπαστιάν είναι πολύ δυνατή με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες (16-8 γκολ). Στην αντίπερα όχθη η Εσπανιόλ έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια της από τις 9/11/22 και μετά και δεν είναι ομάδα… εμπιστοσύνης. Σημειώστε ότι η παράδοση είναι υπέρ της Σοσιεδάδ αφού έχει σημειώσει 5 νίκες (μία στο Κύπελλο) και 1 ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια της με την Εσπανιόλ από τις 22/09/2019 και μετά. Το διπλό προσφέρεται στο 2,35 και αν μη τι άλλο αποτελεί πρόκληση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2 (1,87)

Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ 2 (2,35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.