Νίκος Ζελιαναίος

Γουέστ Μπρομ και Μπενφίκα!

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 - 13:07

Η Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Γουέστ Μπρομ στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας αξίζουν το ρίσκο στο πρόγραμμα της Τετάρτης…

Γουέστ Μπρομ και Μπενφίκα!

Η Γουέστ Μπρομ φιλοξενεί την Μπλάκμπερν για την 32η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και έχει καλές πιθανότητες νίκης με βάση τα παρακάτω. Η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με επτά νίκες και τρεις ήττες στα δέκα τελευταία της ματς από τις 12 Δεκεμβρίου 2022 και μετά ενώ στον αντίποδα η Μπλάκμπερν δεν έχει νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της με μία ήττα και τρεις ισοπαλίες. Γενικότερα η Μπλάκμπερν δεν πατά καλά στα πόδια της και στα τελευταία 10 παιχνίδια της από τις 13 Νοεμβρίου 2022 και μετά έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Μπλάκμπερν είναι αναξιόπιστη εκτός έδρας με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες (12-23 γκολ). Υπέρ του άσσου και η παράδοση που θέλει την Γουέστ Μπρομ να παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της με την Μπλάκμπερν από τις 7 Απριλίου 2012 και μετά με δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Κλαμπ Μπριζ και Μπενφίκα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρώτο ματς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπενφίκα είναι το φαβορί για τη νίκη αφού είναι ανώτερη σε όλα και έχει πολύ πιο βαριά φανέλα από την ομάδα του Βελγίου. Η Κλαμπ Μπριζ ηττήθηκε με σκορ 4-0 εντός έδρας από μία άλλη ομάδα της Πορτογαλίας, την Πόρτο στις 26 Οκτωβρίου 2022 στην 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Η Μπριζ ξεκίνησε με 3 σερί νίκες στην φάση των ομίλων αλλά στη συνέχεια είχε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Η Μπενφίκα έχει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 10 ματς φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα πήρε την 1η θέση από την Παρίμ Σεν Ζερμέν στον 8ο όμιλο (υπερίσχυσε στην ισοβαθμία). Οι «Αετοί» έχουν 2 Τσάμπιονς Λιγκ στην κατοχή τους (1961 και 1962). Στις 9 Φεβρουαρίου ηττήθηκαν στα πέναλτι 6-5 από την Μπράγκα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας αλλά έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 3ο λεπτό. Η Μπριζ έχει μία μόλις νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και δεν βρίσκεται σε διόλου καλή κατάσταση. Το διπλό αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γουέστ Μπρομ – Μπλάκμπερν 1 (1,68)

Κλαμπ Μπριζ – Μπενφίκα 2 (1,82)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr