Νίκος Ζελιαναίος

Σημεία με λογική!

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 14:53

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Παρασκευής και έχω καταλήξει σε μια τριαδούλα με την Βιλ 1900, την Χέρακλες και την Λυών…

 

Σημεία με λογική!

Αρχή με Β Ελβετίας και την αναμέτρηση Βιλ 1900 – Ξαμάξ για την 22η αγωνιστική. Η Βίλεμ συγκατοικεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας μαζί με την Ιβερντόν και «καίγεται» για νίκη αφού μόνο η πρώτη θέση οδηγεί απευθείας στα σαλόνια της Ελβετίας. Η Ξαμάξ είναι στην τελευταία θέση με μόλις 2 νίκες, 7 ισοπαλίες και 12 ήττες και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Βιλ παραμένει αήττητη στα 10 τελευταία της ματς με 6 νίκες και 4 ισοπαλίες και μέσα στο γήπεδό της είναι πανίσχυρη 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η Ξαμάξ έχει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία 5 παιχνίδια της και εκτός έδρας δεν έχει σταυρώσει νίκη (2 ισοπαλίες και 8 ήττες). Η Βιλ διατηρεί εξαιρετική παράδοση στα εντός έδρας παιχνίδια της με την Ξαμάξ και συγκεκριμένα μετρά 5 σερί νίκες από τις 2 Φεβρουαρίου 2021 και μετά. Στις 17/07/22 Βιλ – Ξαμάξ 2-0!

Συνέχεια με Β Ολλανδίας και την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Χέρακλες και Βίλεμ όπου θα ρισκάρω στον άσσο. Η Χέρακλες βρίσκεται στην 2η και τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στην Α Ολλανδίας και θέλει να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους ενώ η Βίλεμ διεκδικεί την άνοδο μέσω την πλέι οφ (οι θέσεις 3-8). Η Χέρακλες προέρχεται από εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Μάαστριχτ ενώ η Βίλεμ έχει τρεις σερί νίκες, όλες εντός έδρας. Η Χέρακλες έχει την πιο δυνατή έδρα της κατηγορίας με 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και η Βίλεμ έχει από 4 νίκες, ισοπαλίες και ήττες σε 12 εκτός έδρας ματς φέτος. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, Βίλεμ – Χέρακλες 1-2. Η Χέρακλες μετρά 3 σερί εντός έδρας νίκες σε βάρος της Βίλεμ με σκορ 4-1 την σεχόν 2019-20, με σκορ 4-0 την σεζόν 2020-21 και με σκορ 3-2 πέρσι!

Τέλος με την Α Γαλλίας και την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής Οσέρ – Λυών όπου θα εμπιστευθώ την φιλοξενούμενη ομάδα. Η Οσέρ απογοητεύει και είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν έχει σταυρώσει νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια της με επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά η Λυών βρίσκεται σε ανοδική πορεία και παραμένει αήττητη στα τελευταία 4 παιχνίδια της με τρεις νίκες και μία ισοπαλία και παράλληλα παραμένει αήττητη στα 4 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς επίσης με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου Λυών – Οσέρ 2-1 και στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Αμπέ Ντεσάμπ» στις 27/11/11 Οσέρ – Λυών 0-3!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΒΙΛ 1900 – ΞΑΜΑΞ 1 (1,74)

ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΜΕΛΟ – ΒΙΛΕΜ 1 (2,12)

ΟΣΕΡ – ΛΥΩΝ 2 (1,78)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr