Νίκος Ζελιαναίος

Τετράδα με καλή τύχη!

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 14:28

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα του Σαββάτου και θα παίξω μια τετράδα με την Βαγιεκάνο, την Μόντζα, την Μίλαν και την Ατλέτικο Μαδρίτης...

Τετράδα με καλή τύχη!

Αρχή με Καμπιονάτο όπου έχω ξεχωρίσει δύο σημεία, τον άσσο της Μόντζα και το διπλό της Μίλαν. Η Μόντζα υποδέχεται την Κρεμονέζε και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους βαθμούς της νίκης αφού είναι ανώτερη σε όλα. Η ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο παραμένει αήττητη στα δύο τελευταία της ματς με μία νίκη (2-1 την Έμπολι) και μία ισοπαλία (1-1 με την Βερόνα). Γενικότερα στα 12 τελευταία της ματς αριθμεί 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Κρεμονέζε έχει σημειώσει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες στα 10 τελευταία της ματς και εκτός έδρας δεν έχει σταυρώσει νίκη με 6 ισοπαλίες και 7 ήττες. Σημειώστε ότι η Μόντζα έχει τέσσερις νίκες (μία στο Κύπελλο) και δύο ισοπαλίες στα έξι προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της με την Κρεμονέζε από την οποία ηττήθηκε για τελευταία φορά στις 26/04/09 με σκορ 2-1!

Δεύτερη επιλογή το διπλό της Μίλαν επί της Ουντινέζε στο “Φρίουλι”. Η Μίλαν δεν έχε περιθώριο αποτυχίας αφού βρίσκεται στην 4η και τελευταία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και πίσω της καραδοκούν, δύο ομάδες, η Ρόμα και η Αταλάντα. Η Ουντινέζε είναι αδιάφορη αφού δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό και ούτε διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη ενώ βρίσκεται σε κακή κατάσταση με 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια της. Η Μίλαν έχει 3 νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες στα 6 τελευταία παιχνίδια της με την Ουντινέζε, εντός και εκτός έδρας από τις 19/01/20 και μετά. Το διπλό προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση και αξίζει το ρίσκο.

Από το Καμπιονάτο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (26η αγωνιστική), επίσης με δύο σημεία, την Βαγιεκάνο και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Βαγιεκάνο διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη αφού βρίσκεται τρεις μόλις βαθμούς πίσω από την 6η θέση και η Χιρόνα μακριά από το γήπεδο της είναι αναξιόπιστη με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Η ομάδα της Μαδρίτης έχει 4 νίκες (1 στο Κύπελλο), 2 ισοπαλίες και 1 ήττα στα 7 τελευταία παιχνίδια της με την Χιρόνα από τις 5/01/20 και μετά. Ο άσσος προσφέρεται σε τιμές άνω του 2,00 (μέσος όρος των κορυφαίων μπουκ)!

Τέλος με τον άσσο της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Βαλένθια. Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα αφού παραμένει αήττητη στα τελευταία εννέα παιχνίδια της από τις 15 Ιανουαρίου και μετά με απολογισμό έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στην αντίπερα όχθη η Βαλένθια απογοητεύει και έχει σημειώσει δύο νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες στα δέκα πιο πρόσφατα ματς από τις 6 Ιανουαρίου και μετά. Υπέρ του άσσου συνηγορεί και η παράδοση. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αριθμεί επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Βαλένθια από την σεζόν 2011-12 και μετά. Η Ατλέτικο Μαδρίτης διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ με τους Ντεπάι, Γκριεζμάν, Καράσκο, Μοράτα και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μόντζα – Κρεμονέζε 1 (1,80)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 1 (1,55)

Βαγιεκάνο - Χιρόνα 1 (2,02)

Ουντινέζε – Μίλαν 2 (2,17)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr