Νίκος Ζελιαναίος

Σημεία με λογική!

Κυριακή, 9 Απριλίου 2023 - 11:57

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Κυριακής και έχω ξεχωρίσει μια τριάδα με ομάδες που έχουν ισχυρό κίνητρο νίκης...


Σημεία με λογική!

Η Ντάρμσταντ υποδέχεται την Πάντερμπορν στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στην Β Γερμανίας και μπορεί να επιβεβαιώσει το σημείο του άσσου αν λάβουμε υπόψη τα παρακάτω δεδομένα. Η Ντάρμσταντ φιγουράρει στην πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα ενώ η Πάντερμπορν είναι στην 5η θέση, επτά βαθμούς μακριά από την 3η θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο. Η Ντάρμσταντ είναι άτρωτη εντός έδρας με 8 νίκες και 5 ισοπαλίες ενώ η Πάντερμπορν είναι ικανή για όλα στα εκτός έδρας παιχνίδια της με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στο περσινό αντίστοιχο ματς Ντάρμσταντ – Πάντερμπορν 3-0 στις 15/05/22 και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου Πάντερμπορν – Ντάρμσταντ 1-2 στις 30/09/22. Γενικότερα η Ντάρμσταντ μετρά τέσσερις σερί νίκες, εντός και εκτός έδρας σε βάρος της Πάντερμπορν από τις 5 Μαρτίου 2021 και μετά!


Συνέχεια με Βέλγιο (32η αγωνιστική) και την αναμέτρηση Αντβέρπ – Σερκλ Μπριζ. Η Αντβέρπ είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και η Σερκλ Μπριζ στην 10η θέση. Η ομάδα της Αμβέρσας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αφού έχει σημειώσει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία μόλις ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ενώ γενικότερα εντός έδρας είναι πολύ δυνατή με 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 15 ματς την φετινή σεζόν. Η Σερκλ Μπριζ εκτός έδρας δεν είναι και τόσο αποτελεσματική με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αντβέρπ έχει φοβερή παράδοση στα παιχνίδια της με την Σερκλ Μπριζ και συγκεκριμένα έχει σημειώσει 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα σε σύνολο 12 αγώνων, εντός και εκτός έδρας από την 1η Οκτωβρίου 2016 και μετά.


Τέλος με Β Ισπανίας (35η αγωνιστική) και την αναμέτρηση Λας Πάλμας – Οβιέδο. Η Λας Πάλμας πρωταγωνιστεί, φιγουράρει στην 2η και τελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί σε απευθείας άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ενώ η Οβιέδο είναι μόλις στην 16η θέση, στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Λας Πάλμας μετρά 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 μόλις ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια της ενώ στην αντίπερα όχθη η Οβιέδο έχει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες επίσης στα 10 πιο πρόσφατα ματς. Υπέρ του άσσου και η παράδοση. Η Λας Πάλμας έχει σημειώσει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία μόλις ήττα στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της με την Οβιέδο από τις 25/05/98 και μετά!


ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντάρμσταντ – Πάντερμπορν 1 (1,97)

Αντβέρπ – Σερκλ Μπριζ 1 (1,70)

Λας Πάλμας – Οβιέδο 1 (1,70)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr