Νίκος Ζελιαναίος

"Πληρώνει" η Μάν. Σίτι και ο Χάαλαντ!

Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 14:18

Η σύγκρουση Γιγάντων Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν ξεχωρίζει στα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και θα ρισκάρω στον άσσο της πρωταθλήτριας Αγγλίας αλλά και στο να σκοράρει ο φοβερός και τρομερός Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο πρόωρος τελικός Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν κλέβει την παράσταση στα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας επιζητά τη νίκη που θα την βάλει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο τίτλος του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Μαν. Σίτι τα τελευταία χρόνια και αν δε τα καταφέρει φέτος δεν πρόκειται να τα καταφέρει ποτέ. Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες έξι φορές στο παρελθόν στην κορυφαία δια-συλλογική διοργάνωση και έχουν σημειώσει από τρεις νίκες εκατέρωθεν.

Μπενφίκα-Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν στο Pamestoixima.gr με ενισχυμένη απόδοση** στο τελικό αποτέλεσμα

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει δύο νίκες και μία ήττα σε τρία εντός έδρας ματς με την Μπάγερν. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει δώσει 33 ματς στα Κύπελλα Ευρώπης κόντρα σε ομάδες της Γερμανίας και αριθμεί 20 νίκες, 5 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Η ομάδα του Πέπε Γκουαρδιόλα έχει δώσει φέτος τέσσερα ματς κόντρα σε ομάδες της Γερμανίας, στην φάση των ομίλων κόντρα στην Ντόρτμουντ (2-1 και 0-0) και στην φάση των «16» κόντρα στην Λειψία (1-1 και 7-0).

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με 10 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργανώσης και λόγω της θητείας του στην Ντόρτμουντ γνωρίζει καλά τα μυστικά της άμυνα της Μπάγερν και ξέρει τον τρόπο για να παραβιάσει την εστία της.

Ο άσσος στο 1,74 είναι χαμηλός για ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι αλλά αναμένω να επιβεβαιωθεί εύκολα ή δύσκολα ενώ επίσης θα παίξω να σκοράρει και ο Χάαλαντ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν 1 (1,74)

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΧΑΑΛΑΝΤ (3,5)

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ Ο ΧΑΑΛΑΝΤ (1,75)

Σίτι-Μπάγερν με μία σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr