Νίκος Ζελιαναίος

Σάντερλαντ και Μπόντο Γκλιμτ!

Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 14:25

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα του Σαββάτου και θα δοκιμάσω την τύχη μου με την Σάντερλαντ στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και την Μπόντο Γκλιμτ στην Α Νορβηγίας!

Σάντερλαντ και Μπόντο Γκλιμτ!

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και η Σάντερλαντ θα παίξει τα… ρέστα της για να προλάβει τα πλέι οφ για την άνοδο στα… σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «μαύρες γάτες» βρίσκονται στην 6η και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι οφ αλλά μαζί της ισοβαθμούν η Μίλγουολ και η Μπλάκμπερν και συναγωνισμός είναι αδυσώπητος. Η Σάντερλαντ θέλει πάση θυσία νίκη απέναντι στην αδιάφορη Γουότφορντ και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ παραμένει αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια της με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες ενώ στην αντίπερα όχθη η Γουότφορντ δεν πείθει και έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες επίσης στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Η Σάντερλαντ έχει το προβάδισμα της έδρας, πολύ μεγαλύτερο κίνητρο και έχει και υπέρ της και την παράδοση αφού μετρά πέντε νίκες και μία ήττα στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια της (στο πρωτάθλημα) με την Γουότφορντ από τις 24/08/1998 και μετά!

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στην Α Νορβηγίας και θα ρισκάρω στον άσσο της Μπόντο Γκλιμτ επί της νεοφώτιστης Μπραν για τους παρακάτω λόγους. Η Μπόντο Γκλιμτ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και συγκεκριμένα νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Σαρπσμποργκ, 4-0 εντός έδρας την Στάμπαεκ και 3-0 εκτός έδρας την Άαλεσουντ. Την περασμένη Τετάρτη γνώρισε ήττα – αποκλεισμό στο Κύπελλο με σκορ 1-0 εκτός έδρας από την Λίλεστρομ και έτσι θα στραφεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Η νεοφώτιστη Μπραν έχει ξεκινήσει θετικά με δύο νίκες στα εντός έδρα ματς με Χάουγκεσουντ (3-0) και Βαλερένγκα (3-1) και μία ήττα (2-0) στο εκτός έδρας ματς με την Οντ. Η Μπόντο Γκλιμτ έχει υπέρ της και την παράδοση και συγκεκριμένα μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με την Μρπαν, εντός και εκτός έδρας από τις 5/07/2020 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάντερλαντ – Γουότφορντ 1 (1,87)

Μπόντο Γλιμτ – Μπραν 1 (1,71)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr