Νίκος Ζελιαναίος

Δυνατή τριάδα!

Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 13:18

Πολλές οι επιλογές στο πρόγραμμα της Κυριακής και θα ρισκάρω σε μια τριάδα με την Αντβέρπ, την Μάλμε και την Γιουβέντους…

Δυνατή τριάδα!

Σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Κυριακής (30/04) και θα δοκιμάσω την τύχη μου με μια τριάδα που φαινομενικά τουλάχιστον έχει καλή τύχη.

Αρχή με Κύπελλο Βελγίου και τον τελικό στις Βρυξέλλες ανάμεσα σε Μαλίν και Αντβέρπ. H ομάδα της Αμβέρσας είναι ακλόνητο φαβορί για τη νίκη αφού είναι πολύ ανώτερη. Η Αντβέρπ νίκησε δύο φορές φέτος την Μαλίν στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στις 24/07/2022 Μαλίν – Αντβέρπ 0-2 και στις 5/03/2023 Αντβέρπ - Μαλίν 5-0 και κάτι ανάλογο αναμένω να πράξει και στον σημερινό τελικό. H Μαλίν έχει Κύπελλα (1986–87, 2018-19) και 4 φορές ήταν φιναλίστ. Η Αντβέρπ έχει 3 Κύπελλα (1954–55, 1991–92, 2019-20) και 1 φορά ήταν φιναλίστ (1974-75). Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Μέχελεν έχει μία μόλις νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ενώ στην αντίπερα όχθη η Αντβέρπ μετρά 6 νίκες και 1 ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια της από τις 5/03/2023 και μετά.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Συνέχεια με Σουηδία (5η αγωνιστική) και τον άσσο της Μάλμε επί της Χάμαρμπι. Η Μάλμε έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς (7-1 γκολ) και δείχνει ικανή να επανέλθει στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά η Χάμαρμπι έχει 2 εντός έδρας νίκες και 2 εκτός έδρας ήττες (1-5 γκολ) και μακριά από το “σπίτι” της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Αξίζει να σημειώσω ότι η Μάλμε μετρά 8 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Χάμαρμπι από τις 27/09/2009 και μετά.

Τέλος με Καμπιονάτο και την αναμέτρηση στο “Ρενάτο Νταλ’ Άρα” ανάμεσα σε Μπολόνια και Γιουβέντους για την 32η αγωνιστική. Η Μπολόνια είναι παντελώς αδιάφορη αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και παράλληλα δεν διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη σε αντίθεση με την Γιουβέντους που δίνει μάχη για μια θέση στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η “μεγάλη κυρία” έχει τρεις σερί ήττες και στα ντέρμπι με Λάτσιο και Νάπολι και με την Σασουόλο και δεν έχει περιθώριο για νέα αποτυχία. Η Γιουβέντους είναι στην 3η προνομιούχο θέση αλλά πίσω της καραδοκούν τέσσερις ομάδες (Μίλαν, Ρόμα, Αταλάντα, Ίντερ). Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι διατηρεί πολύ καλή παράδοση στα παιχνίδια της με την Μπολόνια και συγκριμένα μετρά 9 νίκες (1 στο Κύπελλο) και 1 ισοπαλία στις δέκα τελευταίες επισκέψεις της από τις 16/03/2013 και μετά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΕΧΕΛΕΝ – ΑΝΤΒΕΡΠ 2

ΜΑΛΜΕ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ 1

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr