Νίκος Ζελιαναίος

Σημεία με λογική και κίνητρο!

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 - 16:22

Ποδοσφαιρική πανδαισία στο σημερινό πρόγραμμα και έχω ξεχωρίσει τρία σημεία με βάση την λογική και το κίνητρο...

Σημεία με λογική και κίνητρο!

Αρχή με Γ Γαλλίας και την αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Μπουργκ Περόνας και την Ντάνκερκ. Η πρώτη επιδιώκει τη νίκη για να παραμείνει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού και η δεύτερη για να διεκδικήσει την άνοδό της στην Β Γαλλίας. Η Μπουργκ έχει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα τελευταία εννέα παιχνίδια της από τις 3 Μαρτίου και μετά. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της ιστορικής Δουνκέρκης βρίσκεται σε φοβερή φόρμα με οκτώ νίκες και μία ήττα στα τελευταία εννέα παιχνίδια της επίσης από της 3/03 και μετά. Η Ντάνκερκ εκτός έδρας είναι δυνατή με 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Το διπλό άνοιξε στο 2,90 και έχει πέσει στο 2,59 (μέσος όρος στις κορυφαίες ξένες στοιχηματικές εταιρείες) και αν μη τι άλλο αξίζει το ρίσκο!

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Συνέχεια με Καμπιονάτο και το εναρκτήριο ματς της 35ης αγωνιστικής Λάτσιο – Λέτσε στο «Ολίμπικο». Η Λάτσιο με νίκη θα αγκαλιάσει ουσιαστικά την έξοδό της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πρόκειται να χάσει την ευκαιρία Η Λέτσε δεν θα παραδοθεί εύκολα αφού και αυτή διεκδικεί την παραμονή της (είναι στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού) αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ υποδεέστερη της Λάτσιο και μακριά από το «Βία Ντελ Μάρε» χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (4-3-10). Η Λάτσιο είναι αξιόπιστη εντός έδρας (10-3-4). Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έχει 4 νίκες (1-0 την Σαμπντόρια, 1-0 την Ρόμα, 2-1 την Γιουβέντους και 2-0 την Σασουόλο) και μία ήττα (Λάτσιο – Τορίνο 0-1) στα τελευταία 5 ματς στο «Ολίμπικο». Η Λέτσε έχει 8 ήττες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις νίκη στα 10 τελευταία ματς από τις 5/03/23 και μετά. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Ολίμπικο» στις 10/11/2019 Λάτσιο – Λέτσε 4-2!

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί είναι αυτό της Λανς με την Ρεμς για την 35η αγωνιστική στο Σαμπιονά και όπου φαβορί φυσικάη Λανς. Η ομάδα του Φρανκ Χαισέ φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας και μέσα στο «Φελίξ Μπολάρ» είναι ασυναγώνιστη με απολογισμό 15 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα 36-12 γκολ. Η Λανς βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με επτά νίκες και μία ήττα (από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας) στα τελευταία της οκτώ παιχνίδια και απέναντι στη Ρεμς μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πιο πρόσφατα ματς εντός και εκτός έδρας. Η Ρεμς έχει μία νίκη και τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο άσσος με απόδοση 1,54 έχει πολύ μεγάλη τύχη δεδομένου ότι η Ρεμς δεν έχει κανένα κίνητρο αφού δεν κινδυνεύει και δεν διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπουργκ Περόνας – Ντάνκερκ 2 (2,90)

Λάτσιο – Λέτσε 1 (1,68)

Λανς – Ρεμς 1 (1,54)

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr