Νίκος Ζελιαναίος

Σεβίλλη και Under!

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 - 15:02

Σεβίλλη και Ρόμα διεκδικούν το 52 τρόπαιο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και 14ο με τη νέα του ονομασία ως Γιουρόπα Λιγκ και θα ρισκάρω στην ομάδα θρύλο της διοργάνωσης, δηλαδή την Σεβίλλη!

Σεβίλλη και Under!

Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει κατακτήσει το τρόπαιο 6 φορές (2005–06, 2006–07, 2013–14, 2014–15, 2015–16, 2019–20). Η Ρόμα ήταν φιναλίστ το 1991 αλλά έχασε το τρόπαιο στους διπλούς τελικούς με την Ίντερ! Η ομάδα της «Αιώνιας Πόλης» κατέκτησε πέρσι το πρώτο Κόνφερενς Λιγκ της ιστορίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της και φέτος επιδιώκει να σηκώσει και την κούπα του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη αφού η Σεβίλλη είναι η επιτυχημένη ομάδα του θεσμού. Η Σεβίλλη θα βρει για δεύτερη φορά φέτος στον δρόμο της ομάδα από την Ιταλία αφού στα ημιτελικά απέκλεισε την Γιουβέντους με ισοπαλία 1-1 στο Τορίνο και νίκη 2-1 στην παράταση στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Σεβίλλη-Ρόμα με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr

Η Ρόμα συνάντησε και αυτή στο διάβα της ομάδα από την Ισπανία και συγκεκριμένα στην φάση των «16» απέκλεισε την Ρεάλ Σοσιεδάδ με εντός έδρας νίκη 2-0 και εκτός έδρας ισοπαλία 0-0. Οι «Ρωμαίοι» έχουν 7 Under και ισάριθμα Νο Goal στα τελευταία τους 8 ματς στην διοργάνωση. Η Σεβίλλη έχει σημειώσει 5 No Goal και 5 Under επίσης στα τελευταία 8 παιχνίδια της στην διοργάνωση.

Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην φάση των ομίλων του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σεβίλλη είναι φονιάς των γιγάντων και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει!

Σεβίλλη – Ρόμα 1:2.90 Χ:3.05 2:3.00

Θα ρισκάρω στον άσσο της Σεβίλλης παρά το γεγονός ότι η Ρόμα έχει στον πάγκο της τον «άρχοντα των δαχτυλιδιών» τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει κατακτήσει και τους τρεις τίτλους των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ σε συλλογικό επίπεδο. Το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την συλλογή του είναι το Σούπερ Καπ Ευρώπης, το οποίο το έχασε σε τρεις περιπτώσεις με τις Πόρτο, Τσέλσι και Μαν. Γιουνάϊτεντ.

Εκτιμώ ότι τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ένα γκολ θα είναι αρκετό. Συνοπτικά θα ρισκάρω στον άσσο της Σεβίλλης και στο Under ενώ θα τολμήσω στο να σκοράρει οποτεδήποτε ο Ράκιτιτς με απόδοση 7,50!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΟΜΑ 1 και Under (1,5 γκολ) (6,50)

Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Ράκιτιτς 7,50

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Νίκου Ζελιαναίου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr