Στέφανος Γιωτάκης

Για το 4x4 η Αντβέρπ!

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 00:36

Η φόρμα αποτελεί το βασικό κριτήριο της σημερινής δυάδας όπου θα εμπιστευθώ εκ νέου την… on fire ομάδα του Μάρκο φαν Μπόμελ.

Για το 4x4 η Αντβέρπ!


Στα γνώριμα… μονοπάτια των Κάτω Χωρών θα πορευτώ και στο γεμάτο πρόγραμμα της Κυριακής. Η στοιχηματική… κανονικότητα επέστρεψε όσοι απομείναμε στην πρωτεύουσα, συνεχίζουμε την… αέναη μάχη!


Θα ξεκινήσω με τον combo άσο του Αγιαξ κόντρα στη Γκρόνινγκεν. Οι Αμστερντάμερς φαντάζουν βέβαια το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών και ο άσος προσφέρεται όπως αναμενόταν σε αδιάφορες τιμές. O άσος επαληθεύεται από το 2007 ανελλιπώς και περιμένω μια από τα ίδια, ευελπιστώντας συνάμα τα νέα αποκτήματα των γηπεδούχων να… βγουν μπροστά. Ο Αιας σπατάλησε 32 εκατ. ευρώ για να επαναφέρει στην χώρα τον Μπερχφάιν από την Τότεναμ και άπαντες… αγωνιούν για το ξέσπασμα του. Ευελπιστώ πως ο διεθνής επιθετικός θα… ξεμπουκώσει στον πρώτο εντός έδρας αγώνα και ο συνδυαστικός άσος με δικό του γκολ πληρώνει στο 2.18.


Στο γειτονικό Βέλγιο θα εμπιστευθώ εκ νέου την Αντβέρπ, που αυτή την φορά αγωνίζεται στην έδρα της Εουπεν. Η ομάδα του Μάρκο φαν Μπόμελ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σεζόν, ούσα η μόνη στην κατηγορία που έχει πετύχει το τρία στα τρία. Οι γηπεδούχοι παλεύουν στα πρώτα ματς αλλά έχουν συγκεκριμένο «ταβάνι» και περιμένω να αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες κόντρα στην καλύτερη ομάδα των πρώτων αγωνιστικών. Λογικό το διπλό και μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων. Καλή συνέχεια και καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Εουπεν – Αντβέρπ 2 1.91
Αγιαξ – Γκρόνινγκεν 1 & γκολ Μπερχφάιν 2.18

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr