Στέφανος Γιωτάκης

Ξανά και ξανά με Αντβέρπ!

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:39

Η πρωτοπόρος του βελγικού πρωταθλήματος υποδέχεται τη νεοφώτιστη Βέστερλο και οι αποδόσεις στον άσο κρίνεται προκλητικές.

Ξανά και ξανά με Αντβέρπ!

Στην Eredivisie, βασική επιλογή αποτελεί ο άσος της Χέρενφεν αλλά η στήλη της Κυριακής θα έχει… αύρα Βελγίου, όπου θα ποντάρω σε ένα συνδυαστικό ποντάρισμα τερμάτων και έναν συνδυαστικό άσο.

Αρχικά, επιλέγω τον συνδυασμό γκολ/γκολ με over στην αναμέτρηση της Αντερλεχτ με την Λέουβεν ποντάροντας ουσιαστικά στην… άγνοια κινδύνου των φιλοξενούμενων. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στα πέντε από τα έξι φετινά ματς και περιμένω να βρουν δίχτυα και στην αναμέτρηση της πρωτεύουσας. Η Αντερλεχτ δεν έχει αποκτήσει ακόμα συνέπεια στην απόδοση της και το 1.40 στον άσο κάθε άλλο παρά πείθει. Θα προτιμήσω τον συνδυασμό που έχει επαληθευτεί στα δύο τελευταία ματς στο ίδιο γήπεδο. Ο συνδυασμός στο 2.22.

Τέλος, θα κλείσω με τον άσο της Αντβέρπ επί της Βέστερλο που προσφέρεται σε τιμή πρόκληση. Η ομάδα του Μάρκο φαν Μπόμελ έχει πραγματοποιήσει ένα καταιγιστικό ξεκίνημα καθώς μετρά έξι στα έξι και από νωρίς έχει παγιωθεί στην πρώτη θέση, αφήνοντας υποσχέσεις. Η νεοφώτιστη Βέστερλο που έχει δεχτεί τα περισσότερα τέρματα στην κατηγορία δεν δείχνει ικανή να την προβληματίσει και ο άσος μπορεί να συνδυαστεί και με ποντάρισμα τερμάτων (1.5), όπως αρέσκονται και οι δύο ομάδες. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αντερλεχτ – Λέουβεν G & Over 1.95
Αντβέρπ – Βέστερλο 1 & Over 1,5 2.22

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr