Στέφανος Γιωτάκης

«Αντέχει» η Γκενκ!

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:52

Η Γκενκ εντυπωσιάζει φέτος και αδικείται από το σετ αποδόσεων για την εξόρμηση στην πρωτεύουσα.

«Αντέχει» η Γκενκ!

Σε ένα αουτσάιντερ και ένα ακλόνητο φαβορί κατέληξα στο πρόγραμμα της Κυριακής. Περιορίζω με draw no bet την επιλογή ρίσκου ενώ συνδυάζω ένα «δυνατό» σημείο με ποντάρισμα σκόρερ.

Ξεκινώ με την κλασική combo επιλογή σημείου με σκόρερ στην Ολλανδία, που μας έχει δικαιώσει τις τελευταίες εβδομάδες. Η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Βααλβάικ και έχει βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η PSV προσφέρει… φεστιβάλ τερμάτων σε κάθε ματς και περιμένω… μια από τα ίδια κόντρα σε μια μαχητική αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων ομάδων. Ο άσος είναι βέβαια αδιάφορος αλλά θα τον συνδυάσω με γκολ του Χακπό που έχει ξεκινήσει φουριόζος την σεζόν και έχει σκοράρει ήδη έξι φορές φέτος. Το combo πληρώνει στο 1.95.

Τέλος, θα ρισκάρω με το διπλό της Γκενκ στην πρωτεύουσα κόντρα στην Ουνιόν. Το σετ θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένο καθώς οι εξαιρετικοί φιλοξενούμενοι βρίσκονται ήδη στην δεύτερη θέση. Οι Λίμπουρχερς προέρχονται μάλιστα από πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς και περιμένω να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους που φέτος έχουν απαιτητικό πρόγραμμα καθώς αγωνίζονται και στους ομίλους του Γιουροπα Λιγκ. Ο άσος είναι υπερβολικός και το διπλό στο 3.20 είναι πρόκληση και μπορεί να επιλεχθεί ακόμα με draw no bet στο 2.30. Καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Αϊντχόφεν – Βααλβάικ 1 & Goal Χακπό 1.95
Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ – Γκενκ 2 DNB 2.35

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στέφανου Γιωτάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr